Ion Ţiriac, dezamăgit de primarul Clujului, Emil Boc. Ce i-a promis edilul şi nu a realizat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ţiriac a venit la Winners Open, turneul WTA organizat la Cluj-Napoca. FOTO: Captură video
Ion Ţiriac a venit la Winners Open, turneul WTA organizat la Cluj-Napoca. FOTO: Captură video

Omul de afaceri Ion Ţiriac a susţinut că primarul Clujului, Emil Boc, nu s-a ţinut de promisiune în legătură cu o investiţie importantă pentru tenis.

Omul de afaceri Ion Ţiriac, unul dintre invitaţii speciali ai Winners Open, turneul WTA organizat la Cluj-Napoca, a fost întrebat ce impresia i-a lăsat turneul şi dacă se poate compara cu cele din străinătate. 

„Întotdeauna Clujul a avut o tradiţia la tenis. Îmi aduc aminte că în 1959 am câştigat primul campionat naţional aici. Faptul că acest club (Winners Tenis Club-nr) este atât de şic, atât de bine aranjat şi atât de frumos este meritoriu celora care îl au în administrare. Din păcate, Clujul, care trebuia să aibă până acum acel centru regional de tenis, şi domnul primar mi-a promis treaba asta, nu îl are, să vedem cum facem pe viitor. Însă acest club, susţinut de Banca Transilvania, este foarte meritoriu că au făcut posibilă  această treabă pe care o avem în faţa noastră”, a răspuns Ion Ţiriac.  

Legat de tabloul principal al turneului, Ţiriac spune că „îi convine pentru că sunt foarte multe românce”. El a explicat că e foarte greu să pătrunzi în partea de sus a clasamentului, locurile de la 100 în jos, deoarece e cosisitor pentru sportivele din România să se deplaseze în Australia sau America de Sud pentru a aduna puncte. 

VIDEO: Ştiri de Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite