Incendiu la Clubul Colectiv din Bucureşti. Tricolorul, coborât în bernă în Afganistan. ”Dumnezeu să vegheze asupra celor care suferă acum pe patul de spital”

Incendiu la Clubul Colectiv din Bucureşti. Tricolorul, coborât în bernă în Afganistan. ”Dumnezeu să vegheze asupra celor care suferă acum pe patul de spital”

”Dragonii transilvani” au coborât drapelul în bernă şi au transmis un mesaj de încurajare pentru familii FOTO: MAPN

Tricolorul a fost coborât în bernă, sâmbătă, 31 octombrie, în Afganistan. Militarii români din Batalionul 811 ”Dragonii Transilvani” din Dej au păstrat un moment de reculegere în memoria celor care şi-au pierdut vieţile în incendiul din Clubul Colectiv din Bucureşti.

Militarii români din Afganistan au coborât drapelul în bernă, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naţionale. 

În Afganistan drapelul tricolor a fost coborât în bernă. Militarii Batalionului 811 Infanterie Protecţia Forţei “Dragonii Transilvani” din Dej sunt alături de familiile îndoliate în urma tragediei de noaptea trecută din capitală. Dumnezeu sa-i odihnească în pace pe cei plecaţi dintre noi şi să vegheze asupra celor care suferă acum pe patul de spital. Un gând bun din Afganistan şi o rugăciune! Suntem alături de voi!”, se arată pe Facebook.

Incendiu în Club Colectiv Bucureşti: 27 morţi şi 146 de persoane internate în spital 

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la clubul Colectiv din zona Piaţa Unirii din Capitală. Potrivit primelor informaţii, este vorba de cel puţin 27 morţi şi de alte 146 de persoane care au suferit arsuri grave. Secretarul de stat Raed Arafat se aşteaptă ca numărul victimelor să crească. A fost activat Codul Roşu de Urgenţă. La numărul de telefon 021. 2069291 se pot afla informaţii despre victime.

Pe aceeaşi temă:
 
 
 
 

Incendiu club Bucureşti. Ambasadorul Marii Britanii se declară consternat de tragedia din Bucureşti

Incendiu fără precedent în Capitală: cel puţin 27 morţi şi peste 160 de răniţi. A fost activat Codul Roşu de Urgenţă

Incendiu Club Colectiv. Mărturiile cutremurătoare ale martorilor tragediei: „Mă căţăram pe cadavre şi încercam să ies“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: