Parlamentar, despre decizia Guvernului de a aloca 1 milion de euro pentru un schit de la Muntele Athos: „Bătaie de joc!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Schitul Prodromu de la Muntele Athos. FOTO: Silviu Cluci
Schitul Prodromu de la Muntele Athos. FOTO: Silviu Cluci

În timp ce Guvernul României a lăsat spitalele luni de zile fără niciun leu pentru achiziţia de echipamente de protecţie pentru: infirmiere, brancardieri, medici, asistente, farmacişti, personalul de pe ambulanţe, s-a găsit 1 milion de euto pentru un schit românesc de la Muntele Athos, susţine parlamentarul clujean Emanuel Ungureanu.

„Bătaie de joc!

În timp ce Guvernul României a lăsat spitalele luni de zile fără niciun leu pentru achiziţia de echipamente de protecţie pentru: infirmiere, brancardieri, medici, asistente, farmacişti, personalul de pe ambulanţe, s-a găsit 1 milion de euto pentru un schit românesc de la Muntele Athos!(foto 1)

Eu şi colegii mei din USR ne-am opus prin vot! Am fost însă prea puţini...”, scrie pe Facebook parlamentarul clujean Emanuel Ungureanu. 

„Astăzi, de Ziua Mondială a Sănătăţii, aşa arată priorităţile României!

Este inutil să vă amintesc sutele de ore filmate de mine în spitalele României şi singurătatea mea în lupta cu un sistem sanitar corupt până la măduvă! 

 Statul Român alocă anual 1 milion de euro pentru întreţinerea schitului ”Prodromu” de pe Muntele Athos. Băi, frate, băi! Nu sunt bani de măşti, nu sunt bani de terapie gratuită pentru copiii cu dizabilităţi, dar se găseşte un milione de euro în 2020 pentru un schit de pe Muntele Athos unde se trăieşte în recluziune şi rugăciune.

În timp ce poporul donează în disperare bani pentru spitale, da?”, a mai susţinut Ungureanu. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite