Gheorghe Hagi, la Cluj: „Cred cu tărie că ar trebui să susţinem performanţa copiilor noştri, în orice domeniu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi a fost sâmbătă, 7 iunie, la Festivalul „Bucurie în Mişcare“, din Parcul Central „Simion Bărnuţiu“ din Cluj-Napoca.

Clujenii s-au putut întâlni, sâmbătă, 7 iunie, cu fostul fotbalist român Gheorghe Hagi la Festivalul „Bucurie în Mişcare“. Evenimentul urmăreşte implicarea comunităţii locale într-o acţiune destinată susţinerii elevilor cu rezultate şcolare deosebite. Cei prezenţi s-au întrecut în zeci de jocuri şi concursuri: ştafete, tir cu arcul, badminton, tenis cu piciorul, desene pe asfalt, schi pe iarbă, precum şi în proba de alergare pe pista de 400 de metri.

„Foarte apreciate au fost atât dansurile populare cât şi cele sportive, aerobic, zumba şi kangoo, susţinute de membrii mai multor cluburi clujene. Demonstraţiile de salsa şi tango argentinian au cucerit publicul, finalul zilei fiind rezervat  petrecerii pe ritmuri latino“, spun organizatorii festivalului.

Tot cei prezenţi au putut dona bani pentru ca 65 de elevi, dintre care 10 elevi din judeţul Cluj, să poată să îşi îmbunătăţească performanţele educaţionale, sportive şi de leadership şcolar în cadrul taberei de vară „Creatori de viitor”, tabără care se va desfăşura în perioada 23-27 iunie.

image

FOTo: organizatorii festivalului, Asociaţia 11even

La festival a venit şi Gheorghe Hagi care le-a oferit premii surpriză şi autografe participanţilor la eveniment.

„Cred cu tărie că trebuie să susţinem performanţa copiilor noştri, în orice domeniu, fie că este vorba de educaţie, sport sau leadership“, a declarat Hagi.

Festivalul va continua şi mâine, 8 iunie, tot în Parcul Central, când de la ora 9.30, va avea loc Crosul „Bucurie în Mişcare“. Câştigătorii crosului vor fi recompensaţi cu premii diverse, printre care şi invitaţii la concertul Billy Idol, din 30 iunie de la Cluj Arena.

Festivalul „Bucurie în Mişcare“ este organizat de Asociaţia 11even din Cluj-Napoca, iar partenerul principal al proiectului este E.ON România. Evenimentele care se desfăşoară la Târgu-Mureş, Arad, Bacău, Cluj-Napoca şi Suceava se bucură de susţinerea consiliilor locale li inspectoratelro şcolare judeţene.

Mai puteţi citi:

De la ghenă la muzeu. Unul dintre proiectele TIFF 2014: „Implică-te pentru a reda Clujului Depozitul de filme!“

Les Elephantes Bizzares, Teodora Enache şi Loungerie II vor concerta la Jazz in the Park

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite