Gestul unui vânzător la chioşc care l-a impresionat pe un militar de la Baza Aeriană din Câmpia Turzii: „Trebuie să fim oameni”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Rusu a rămas impresionat de gestul unui vânzător la chioşc.
Călin Rusu a rămas impresionat de gestul unui vânzător la chioşc.

Un militar de la Baza Aeriană din Câmpia Turzii şi-a pierdut portmoneul în timpul unei vizite la Cluj-Napoca. Bărbatul l-a întrebat pe cel care i-a returnat actele şi banii de ce a făcut acest gest.

Un angajat al Bazei Aeriene 71 din Câmpia Turzii a fost impresionat de gestul făcut de un bărbat. Militarul a fost în vizită cu familia la Cluj-Napoca, iar când s-a întors acasă a realizat că şi-a pierdut portmoneul, în care erau actele, cardul şi o suma de bani. Pe când eram în drum spre sediul Poliţiei pentru a vedea ce are de făcut în continuare, bărbatul a primit un mesaj pe aplicaţia Messenger: „Salut, ţi-ai pierdut portofelul cu bani, în Cluj”. A stabilit să se întâlnească cu acesta, un vânzător la chioşc.

„N-a fost nevoie de oficialitati, reclame şi parada, iar băiatul care ni l-a înapoiat este un vanzator la un chioşc. Cand l-am întrebat cum de mi-a inapoiat banii, mi-a zis simplu – Trebuie sa fim oameni!”, spune Călin Rusu.

Vânzătorul se numeşte Baciu Marin Mihai, scrie refleqtmedia.ro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite