Găsit mort în propria casă după ce vecinii au sunat la 112. Bărbatul era bolnav şi nu mai fusese văzut de săptămâni

Găsit mort în propria casă după ce vecinii au sunat la 112. Bărbatul era bolnav şi nu mai fusese văzut de săptămâni

Pompieri şi ambulanţiei au mers la casa bărbatului  FOTO  dejeanul.ro

Un bărbat de 65 de ani din localitatea clujeană Ocna Dejului a fost găsit sâmbătă, 21 mai, după ce vecinii săi au sunat la 112.

Un bărbat de 65 de ani a fost găsit sâmbătă, 21 mai, mort în propria casă din localitatea Ocna Dejului. Asta după ce vecinii au sunat la 112. Ambulanţa şi pompierii au venit de urgenţă, iar pompierii au spart uşa de la intrare în casa bărbatului deoarece era blocată. Ca să intre în casă să vadă ce s-a întâmplat au fost nevoiţi să-şi pună măşti din cauza mirosului înţepător, scrie dejeanul.ro.

Medicul de pe ambulanţă a declarat că bărbatul era mort de câteva zile. Acesta nu mai are rude, zic vecinii, era bolnav şi lucrase la Salina Ocna Dej. Vecinii au mai declarat că bărbatul de 65 de ani era un om destul de dificil.

Mai puteţi citi:

Un tânăr din Stoeneşti susţine că a fost bătut cu bestialitate de şeful de post şi adjunctul acestuia. Conducerea IPJ Giurgiu a demarat o anchetă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările