Gaşca Zurli aduce „Puterea Cornetelor” la Cluj-Napoca

Gaşca Zurli aduce „Puterea Cornetelor” la Cluj-Napoca

Gaşca Zurli. FOTO: Facebook/Gaşca Zurli

Spectacolul „Puterea Cornetelor” va avea loc duminică, de la 19.00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Cea mai nouă producţie marca Gaşca Zurli aduce cântece noi, apariţii vesele şi colorate, jocuri noi şi un personaj nou în echipă - Zâmbetul.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Puterea Cornetelor este cea mai nouă producţie marca Zurli. Povestea scrisă de Mirela Retegan este pusă în scenă de prietenii din Gaşca Zurli. Un spectacol aparent simplu, dar cu o înaltă încărcătură emoţională, un joc al valorilor umane, cu care Gaşca pleacă în turneu toamna aceasta.
Spectacolul le reaminteşte spectatorilor prezenţi, părinţi, copii şi bunici, cât este de important să zâmbeşti. Şi cât de uşor putem face asta, atunci când devenim conştienţi că un zâmbet ne poate face viaţa mai frumoasă. Că un zâmbet ne poate transforma o zi mohorâtă într-una magică”, se arată în comunicatul de presă al organizatorilor. 
Spectacolul Puterea Cornetelor aduce cântece noi, apariţii vesele şi colorate, jocuri noi şi un personaj nou în echipa Găştii Zurli – Zâmbetul.
 

Cât costă biletele 

 
Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos.
PREŢ BILETE
Categoria 3- 45 lei
Categoria 2- 90 lei
Categoria 1- 150 lei
INFORMAŢII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro
 

Informaţii suplimentare

 
 
Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toţi participanţii la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.
Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoţiţi de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locaţia evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziaţi!
Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sală, dar îşi pierd locurile şi vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere.
Atenţie, se filmează! Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte Regulile de participare şi acces la spectacol, reguli disponibile pe www.zurli.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările