Garsoniera cu WC lângă aragaz, noua senzaţie în cea mai scumpă piaţă imobiliară din România. Cum arată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din noua garsonieră-revelaţie a Clujului FOTO agenţie imobiliară
Imagine din noua garsonieră-revelaţie a Clujului FOTO agenţie imobiliară

După garsoniera de 11 metri pătraţi care a provocat hohote de râs pe reţelele de socializare, o nouă locuinţă, tot din Cluj, candidează într-un ipotetic top al bizareriilor imobiliare. Noua senzaţie e ceva mai mare decât prima garsonieră, are 13 metri pătraţi, dar şi WC lângă aragaz.

Piaţa clujeană, de departe cea mai scumpă din ţară, are o nouă pată de culoare. 

O garsonieră „all inclusive”, despre care prorietarii spun că a fost compartimentată în aşa fel încât să aibă şi bucătărie, şi dormitor, dar şi baie, aspiră la statutul de „vedetă”.

„Koncept imobiliare vă oferă spre vânzare o garsonieră în zona Ultracentrală, aproape de toate atracţiile, punctele de interes ale oraşului şi mijloacelor de transport în comun. Garsoniera este situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje în suprafaţă utilă de 13 mp şi este compartimentată astfel: camera, bucătărie şi baie. Acesta se vinde complet utilat si mobilat. Disponibil imediat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitaţi să ne contactaţi telefonic, prin email sau la sediul agenţiei noastre pe str Aviator Bădescu”, se menţionează în anunţ.

garsoniera cu aragaz langa wc

Fotografiile spun totul. În imagini se vede cum WC-ul se află chiar lângă aragazul pe care se găteşte mâncare, iar în anumite locuri spaţiul permite cu greu să treacă două persoane în acelaşi timp.

Vă mai recomandăm şi:

Val de ironii pe internet la anunţul închirierii unei garsoniere minuscule. „O încălzeşti cu o lumânare”

Cât costă cazarea la Untold Festival. Un apartament de închiriat ajunge la aproape 10.000 de euro pentru trei nopţi

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite