GALERIE FOTO. SMURD Cluj a primit patru ambulanțe noi

GALERIE FOTO. SMURD Cluj a primit patru ambulanțe noi

Ambulanțe noi pentru SMURD

Patru ambulanțe noi au intrat astăzi în dotarea SMURD Cluj. Mai mult, alte 17 ambulanțe vor intra în dotarea centrelor SMURD din Bihor, Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bistriţa-Năsăud.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele 21 de ambulanțe au fost achiziționate în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă din Transilvania de Nord". La ceremonia oficială au participat ministrul Internelor, Traian Igaş, ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, subsecretarul de stat al Ministerului Sănătăţii, Raed Arafat, și politicieni clujeni.CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


Finanțarea pentru cele 21 de ambulanțe a fost asigurată de Uniunea Europeană. Toate ambulanțele sunt de tip B, de prim ajutor, folosite în cazuri în care persoana nu necesită tratament medicamentos. În Cluj-Napoca, ambulanțele le vor înlocui pe cele care s-au învechit, în timp ce în alte județe vor asigura constituirea unor centre SMURD noi. „Pot să spun că noile maşini vor creşte capacitatea de intervenţie și calitatea actului medical", a declarat Raed Arafat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările