FOTO Simona Halep a zburdat la primul antrenament pentru meciul de FED Cup Romania-Cehia

FOTO Simona Halep a zburdat la primul antrenament pentru meciul de FED Cup Romania-Cehia

Simona Haleo s-a antrenat sub privirile atente ale căpitanului nejucător Alina Tecşor.

Jucătoarea de tenis Simona Halep a arătat o formă fizică excelentă luni dimineaţă, la primul său antrenament pentru meciul de FED Cup dintre echipele României şi Cehiei care se va disputa în acest weekend la Sala Polivalentă la Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Halep s-a antrenat luni dimineaţă aproximativ două ore, în compania unui "sparring partner" care a făcut deplasarea alături de delegaţia României în oraşul de la poalele Feleacului. Timp de circa două ore, cât a durat şedinţa sa de pregătire, Halep şi-a solicitat din plin adversarul, concentrându-se pe fiecare minge, sub supravegherea antrenoarei nejucător Alina Tecşor. Numărul 3 mondial a fost prima jucătoare din lotul Româniai care a testat suprafaţa de joc, fiind urmată de colegele sale Monica Niculescu şi Andreea Mitu.
Componentele echipei României aveau programată luni şi o a doua şedinţă de antrenament.

Au sosit duminică

 

Delegaţia echipei României de Fed Cup a sosit duminică la Cluj cu avionul, cu excepţia lui Halep, care a ajuns la Cluj cu câteva ore mai devreme, cu maşina. Jucătoarea şi-a manifestat încântarea în ceea ce priveşte înfăţişarea Sălii Polivalente, cea mai modernă din România şi  faţă de condiţiile de pregătire.

Amintim, initial s-a vehiculat că Simona Halep nu va participa la meciul de Fed Cup cu Cehia, urmând să se opereze de deviaţie de sept. Jucătoarea a revenit ulterior asupra deciziei, una cu atât mai importantă cu cât din echipa tricolorelor vor absenta Irina Begu şi Alexandra Dulgheru, accidentate.

Cine joacă la Cehia

 

Cehia se va baza în meciul cu România pe Petra Kvitova, locul 9 WTA, Karolina Pliskova, locul 13 WTA, Barbora Strycova, locul 48 WTA, şi Denisa Allertova, locul 66 WTA. Va absenta Lucie Safarova, numărul 10 mondial, accidentată.

Peste 7.000 de oameni pe zi

 

Jocul România – Cehia, însemnând patru meciuri de simplu şi două unul de dublu, contând pentru Turul 1 al Grupei Mondiale din Fed Cup, se va disputa în acest weekend, 6-7 februarie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În ambele zile la meciuri sunt aşteptaţi peste 7.000 de spectatori, toate biletele puse în vânzare până acum fiind epuizate.

Citeşte şi:

Simona Halep, încântată de condiţiile pentru Fed Cup: "A spus că arată totul foarte bine şi că îi place foarte mult"

Preşedintele Iohannis şi Ion Ţiriac, principalii oaspeţi aşteptaţi la meciul de Fed Cup România – Cehia. S-a montat suprafaţa de joc FOTO

 

Imagini din aceeasi galerie
  • Monica Niculescu
  • Andreea Mitu
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările