FOTO Fiu de vicepremier, model la un târg de nunţi din Cluj. Gabriel Oprea junior a ţinut dietă şi s-a apucat de sport pentru a putea prezenta modă

FOTO Fiu de vicepremier, model la un târg de nunţi din Cluj. Gabriel Oprea junior a ţinut dietă şi s-a apucat de sport pentru a putea prezenta modă

Gabriel Oprea junior pe podiumul amenajat într-un hotel clujean cu ocazia târgului de nunţi. FOTOGRAFII: amdragan.ro

Gabriel Oprea junior, fiul vicepremierului României, a avut prima prezentare de modă sâmbătă, la Cluj,  cu ocazia unui târg de nunţi. Tânărul aflat în clasa a XII-a face parte din echipa de modele a designerului Adina Buzatu, care are numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. Elev în clasa a XII-a, acesta a ţinut dietă şi a făcut sport pentru a putea urca pe podium.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizatorii târgului “Nuntă la palat”, care a avut loc în weekendul acesta la Cluj-Napoca, au pregătit sâmbătă seară un eveniment special: prezentarea tendinţelor din 2014 pentru rochii de mireasă şi pentru costume de mire “In love with Trends by Tresor and Adina Buzatu”. Printre modelele care au prezentat pe podium s-a numărat şi tânărul Gabriel Oprea junior, fiul vicepremierului Gabriel Oprea şi preşedintelui UNPR. Designerul Adina Buzatul a precizat pentru “Adevărul” că prezentarea de modă de la hotelul City Plaza din Cluj-Napoca a reprezentat debutul tânărului model: “E prima lui prezentare. S-a descurcat excepţional. A venit din Bucureşti, cu echipa de modele într-un autocar. A fost foarte obositor pentru că  băieţii s-au trezit de la 4 dimineaţa, după ce cu o zi înainte au stat toată ziua la fitig, lucru extrem de obositor”. După drumul Bucureşti-Cluj, modelele au avut prezentarea seara, la ora 20.30.
 
Foto
 “El a venit în urmă cu câteva luni la agenţie şi a  spus că vrea să arate atât de bine încât să poată prezenta modă pe podium. Eu am aflat întâmplător de la cineva despre cine este tatăl său, el nu mi-a spus niciodată şi oricum, nu din acest motiv l-am luat în echipă. E un băiat extrem ambiţios, a trecut printr-un program extraordinar de sport şi dietă pentru a putea prezenta moda. Am toată admiraţia pentru el. Eu promovez şi susţin băieţii ambiţioşi”, a detaliat creatoarea de modă. Ea a mai spus că băieţii din echipa de modele sunt foarte educaţi, organizaţi şi cuminţi.”Nu a fost uşor pentru ei, au muncit foarte mult, dar au avut bucuria şi satisfacţia reuşitei. Aşa fost şi în cazul lui. Mi-a spus, la final, că s-a simţit extraordinar”, încheie prezentatoarea de modă. Gabriel Oprea junior este în clasa a XII-a la un liceul din capitală. 
 
“E un băiat extrem ambiţios, a trecut printr-un program extraordinar de sport şi dietă pentru a putea prezenta moda. Am toată admiraţia pentru el. Eu promovez şi susţin băieţii ambiţioşi”
designerul Adina Buzatu
 
Adina Buzatu: care sunt tendinţele în 2014
 
Adina Buzatu a fost încântată de târgul de nunţi de la Cluj-Napoca: “Mi-a plăcut foarte mult pentru că e foarte bine organizat. Clădirea în care se desfăşoară (Palatul Banffy din centrul oraşului –nr) este superbă şi aveţi un oraş absolut superb”. În ceea ce priveşte tendinţele pe 2014, designerul a susţinut: “Am prezentat ţinute de ceremonie, nu doar pentru miri, destinate atât bărbaţilor clasici, cât şi celor curajoşi care participă la nunţi atipice, cum ar fi cele organizate pe pajişte, la piscină, în club. Nu toată lumea îşi organizează nunta într-un mediu foarte elegant. Am prezentat puţin din fiecare variantă pentru a arăta că te poţi juca cu ţinutele, nu trebuie să rămâi doar pe stilul clasic. Cu toate aceastea e foarte important să nu exagerăm. E o mare greşeală ca de nunta ta să porţi o ţinută extravagantă care să nu-ţi mai placă peste 5 ani. Poţi face asta la o zi de naştere, dar la ziua nunţii nu trebuie să rişti pentru că pozele acelea rămân. În ceea ce priveşte cromatica,  se poartă ţinutele în alb şi negru, dar şi combinaţiile de alb- bleumarin, sacouri tucoaz, mov-brun, bleu – lavadă. Culorile puternice se echilibrează cu pantalon negru, cu o cămaşă albă sau neagră. O noutate este că se poartă şi cămăşi gri, maron, verde safir foarte închis, nunaţe care dau eleganţă unei ţinute”.  
 
Citeşte şi 
 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările