Fotograful care a făcut vizibile pozele de nuntă pentru o nevăzătoare

Fotograful
care a făcut vizibile pozele de nuntă pentru o nevăzătoare

Decor de nuntă  FOTO: pexels.com

Un fotograf din Australia a folosit ţesături îmbibate cu mirosuri, înregistrări audio şi o tehnică anume la fotografii pentru ca mireasa, care era oarbă, să poate „vedea” imaginile şi să rămână cu amintirea unei nunţi superbe.

James Day este un fotograf din Australia care a găsit o metodă ingenioasă de a ajuta o mireasă oarbă să poată „vedea“ fotografiile de la nuntă.

Steph, o tânără din Australia, îşi dorea o nuntă de vis, dar a renunţat la idee din pricina dizbailităţii, a povestit mama acesteia pentru cei de la brightside.me. Şi-a pierdut vederea înainte să-l întâlnească pe Rob, cel cu care s-a căsătorit.

Amintirea unei nunţi memorabile nu ar fi fost posibile fără fotograful James Day. „Voiam să găsesc o cale care să vă aducă pe toţi împreună“, a declarat el pentru brightside.me.

Fotograful a avut ideea folosirii a 10 ţesături infuzate cu diferite uleiuri esenţiale pe care le-a arătat mirilor în timpul petrecerii în aşa fel încât să lege câte un moment din nuntă cu un miros. Iar aceste bucăţi de ţesătură le-a inclus în albumul de nuntă. 

Surpriza cea mare a constat în faptul că mireasa a avut ocazia să „vadă“ fotografiile de nuntă cu mâinile. „Practic, imaginea este încălzită (când este atinsă) şi apoi se ridică“, a explicat James. 

Fiecare pagină a albumul foto conţinea, pe lângă fotografii adaptate ca să le poate „vedea“ şi mireasa, ţesături cu mirosuri, şi fragmente audio din anumite momente. „Incredibil ... Voi toţi v-aţi străduit atât de mult să vă asiguraţi că aceasta a fost o nuntă atât de cuprinzătoare. Şi asta înseamnă atât de mult“, a mărturisit mireasa pentru publicaţia citată. 

Mai puteţi citi:

VIDEO Pisica „ucigaşă“ care a adoptat o întreagă staţie de salvatori din New York. De ce primeşte cadouri din toată lumea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: