ERATĂ Fotografia calului „parcat“ în balcon, mediatizată ca fiind făcută la Cluj, a fost surprinsă, în realitate, în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografia care a aprins reţelele de socializare din România şi care a fost realizată, de fapt, în Italia
Fotografia care a aprins reţelele de socializare din România şi care a fost realizată, de fapt, în Italia

O fotografie a ajuns virală pe reţelele de socializare: un cal a fost surprins legat de balustrada unui balcon, iar autorii articolului susţin c-ar fi fost realizată în comuna Floreşti, din Cluj. În realitate, imaginea este surprinsă undeva în Italia.

ERATĂ După realizarea unor verificări, am constatat că fotografia nu a fost realizată în comuna Floreşti, aşa cum a relatat site-ul ştiridecluj.ro, ci într-o localitate din Italia. Ne cerem scuze pentru eroare de documentare. Potrivit site-ului agrigentonotizie.it, după apariţia imaginii pe reţelele de socializare, s-au sesizat oficialii de la Protecţia Animalelor din Italia.

Imaginea a fost făcută publică iniţial pe site-ul stiridecluj.ro, iar autorii articolului au vorbit despre o mare comunitate de romi din comuna clujeană Floreşti ai căror membri obişnuiesc să-şi lase caii nesupravegheaţi. Comentatorii articolului au avut reacţii ironice: ”A mers prinţul si a uitat sa plătească parcarea. Asta a fost soluţie de urgenţă ori l-a pus să stea de 6”, a comentat cineva.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite