FOTO Toaletă cu 3 WC-uri în aceeaşi baie! Se întâmplă într-un spital din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toaleta cu 3 vase WC în aceeaşi încăpere se află la etajul 1 al Spitalului de Boli Psihice Borşa, judeţul Cluj. Unitatea sanitară este acreditată de Autoritatea Naţională pentru Managementul Calităţii în Sănătate.

„INCREDIBIL!  Spitalul de Boli Psihice Borşa, judeţul Cluj, etajul 1, Toaleta pentru Femei! Nou în România! Toaletă cu 3 WC-uri în aceeaşi baie! Poftiţi la baie, vă rugăm! Se poate face caca în grup, poftiţi, nu fiţi timizi!”, a scris pe Facebook deputatul clujean Emanuel Ungureanu. Vicepreşedintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor a postat mai multe fotografii cu toaleta. 

Imagine indisponibilă

În toaletă sunt 3 vase WC. FOTO: Emanuel Ungueanu.

„Aceste băi infecte sunt amplasate într-o unitate sanitară acreditată de Autoritatea Naţională pentru Managementul Calităţii în Sănătate(A.N.M.C.S).

Cine conduce această instituţie? Vasile Cepoi, un cameleon politic care a făcut din ANMCS una dintre cele mai mari CĂPUŞE din sistemul sanitar românesc”.

Imagine indisponibilă

Aşa arată duşul dintr-o toaletă a spitalului clujean. FOTO: Emanuel Ungureanu.

Citeşte şi

Riscuri majore la Spitalul de Boli Psihice Cronice din Borşa din cauza degradării avansate a clădirilor şi a crizei de medici şi asistente

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite