FOTO Tipic românesc? Surpriza de care au avut parte cei de la aeroportul din Cluj când o româncă a vrut să se îmbarce spre Madrid

FOTO Tipic românesc? Surpriza de care au avut parte cei de la aeroportul din Cluj când o româncă a vrut să se îmbarce spre Madrid

Cu porumbul pe aeroport FOTO. pagina de Facebook a lui Bogdan Todea

De o privelişte mai puţin obişnuită au avut parte călătorii de pe aeroportul internaţional din Cluj: o româncă se pregătea, miercuri după-amiaza, 15 iulie, să se îmbarce spre Madrid, iar la verificarea biletului şi bagajelor, bagajul de mână avea o greutate mai mare decât cea admisă. Cei care stăteau la coadă au văzut cum românca scoate din bagaj mai mulţi ştiuleţi de porumb.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bagaj neobişnuit pe aeroportul internaţional din Cluj-Napoca. O femeie şi-a scos ştiuleţii de porumb din bagajul de mână, miercuri după-amiaza, 15 iulie, în văzul tuturor celor care stăteau la coadă să se îmbarce spre Madrid. Bagajul ei de mână avea prea multe kilograme, după cum arată o imagine postată de Bogdan Todea pe pagina sa de Facebook.

Mai puteţi citi:

Ciudăţenii despre fobii. Cum apare teama de a face duş, cinofobia sau teama de înălţime - explicaţiile specialiştilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările