FOTO Mai multe panouri ale candidatului USL la Consiliul Judeţean Cluj au fost vandalizate

FOTO Mai multe panouri ale candidatului USL la Consiliul Judeţean Cluj au fost vandalizate

Panoul candidatului Horea Uioreanu a fost vandalizat

Mai multe panouri ale candidatului USL la Consiliul Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, au fost vandalizate, acesta depunând o plângere penală la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj pentru prinderea făptaşilor. "Oricum ştim cine sunt", spune Uioreanu. Panourile erau amplasate pe DN 1 E60 la intrarea în Gilău dinspre Căpuş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Uioreanu a înaintat plângerea penală în numele USL Cluj pentru infracţiunile de vandalism şi distrugere, arătând că lângă locaţia vandalizată se află reprezentanţa Drumurilor Nationale, Districtul Gilau, care are camere de monitorizare video, ceea ce va uşura activitatea poliţiştilor în vederea identificării făptaşului.„În data de 31 mai, în intervalul orar 22.00-10.00, la locaţia contractată în vederea campaniei electorale, făptuitori neidentificaţi au vandalizat panourile expuse. Ca urmare a actelor de vandalism prejudiciul creat prin săvârşirea infracţiunii este de 360 euro, reprezentând preţul pentru a printa încă o dată materialele afişate, respectiv 216 euro, preţul pentru a le monta. Prejudiciul de imagine pentru zilele în care expunerea nu este posibilă trebuie cuantificat, dat fiind faptul că au rămas 8 zile de campanie, dintre care timp de minim 2 zile nu o să beneficiem de expunere pe panoul identificat", a precizat Uioreanu.Reprezentanţii IPJ Cluj au precizat că, momentan, au înregistrat plângerea şi se fac cercetări în vederea depistării făptuitorilor. „Dacă vor fi prinşi vor fi amendaţi cu sume cuprinse între 600 şi 1000 de lei conform Legii 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale pentru distrugere", a precizat Anca Sidonia Purdea, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările