FOTO Divele de la Hollywood care refuză să filmeze goale. Cum îşi motivează alegerea actriţele devenite celebre

FOTO Divele de la Hollywood care refuză să filmeze goale. Cum îşi motivează alegerea actriţele devenite celebre

Emma Watson este printre actriţele care a refuzat din start să apară goală în filme. FOTO: flickr.com

Sunt frumoase, admirate şi dorite de fani, însă ele au ales să nu-şi dezvăluie în totalitate frumuseţea şi au refuzat să apară goale în filme. Este vorba despre mai multe actriţe de top, care au un numitor comun: niciuna n-a acceptat să se dezbrace în faţa camerelor de luat vederi şi au semnat clauze speciale care să le ferească de orice fel de presiuni.

Deciziile lor sunt dintre cele mai diverse, scrie Cinema Blend. Spre exemplu, Megan Fox (foto, jos), actriţa care a devenit un adevarat sex-simbol dupa aparitia în „Transformers” a decis de la bun început că va refuza orice oferte de a interpreta personaje puternic sexualizate.
 
 
Într-un interviu pentru The Mirror, Megan a explicat motivele care au stat în spatele deciziei sale. „Nu pot filma decat scene pe care au voie sa le vada si copiii mei”, a mărurisit celebra actriţă.
 

Ce spune Emma Watson

 
Şi Emma Watson a refuzat cu orice preţ rolurile în care ar fi trebuit să apară goală. Actriţa, care s-a identificat o bună perioadă cu Hermione Granger, din Harry Potter, a preferat să fie în continuare asociată cu acest rol, chiar dacă de atunci a apărut în numoerase alte filme. Într-un interviu pentru „The New York Daily News”, în 2010, Emma spunea că nu o deranjeaza ca lumea inca o asociaza cu personajul respectiv, ba chiar este foarte mândră că a putut să facă parte din acest proiect.
 

Fără nicio apariţie nud în „Totul despre sex”

 
Sarah Jessica Parker (foto, jos) face parte dintr-o altă generaţie de actriţe, însă are aceeaşi opinie atunci când este vorba despre rolurile care ar implica să se dezgolească în faţa camerelor de luat filmări. Deşi a jucat într-un serial precum „Totul despre sex”,
 
 
Sarah a refuzat din start să apară nud pentru că nu s-ar fi simţit în largul ei. „Nu-i judec pe cei care aleg să filmeze scene nud, cred că e fantastic faptul că ei se simt suficient de confortabil încât să facă acest lucru”, a punctat actriţa, într-un interviu dat pentru The Hollywood Reporter.
 
Şi Mila Kunis a ales să nu apară niciodată goală în filme, iar pentru asta a ales să apeleze la dubluri. Într-un interviu acordat celor de la Allure, Mila a dezvăluit că nu se simte confortabil să apară dezbrăcată în filme. Şi a nuanţat: „Pot să-mi arăt jumătate de sân sau o fesă. Dar nu o să le arăt niciodat pe amândouă deodată”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: