Războiul Cluj vs. Bucureşti. Comentariile de pe net la poza cu maşina care a blocat mocăniţa

Războiul Cluj vs. Bucureşti. Comentariile de pe net la poza cu maşina care a blocat mocăniţa

Maşina a blocat „Mocăniţa”. FOTO: George Lupaşcu.

O maşină cu număr de Cluj a fost surprinsă blocând linia ferată a unei „Mocăniţe”. Fotografia a fost postată pe Facebook de către un bucureştean care a scris „E uşor să fii prost, chiar şi super-prost sau de-a dreptul cretinoid, dar e extrem de greu să fii clujeanul care a parcat pe calea ferata”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„E uşor să fii prost, chiar şi super-prost sau de-a dreptul cretinoid, dar e extrem de greu să fii „clujeanul care a parcat pe calea ferata, blocând astfel Mocăniţa şi obligând oamenii să se dea jos din ea ca să îl caute pe retard peste tot”, a scris George Lupaşcu pe Facebook. Postarea a fost însoţită de o fotografie a unui Ford cu număr de Cluj parcat pe linia trenului. Fotografia a devenit în scurt timp virală, atrăgând mii de „Like”-uri şi câteva comentarii acide. 
 
Cluj vs Bucureşti
 
Nu a trecut mult timp până când un clujean l-a criticat pentru postare: „dacă aş pune şi eu toate pozele cu bucureşteni pe fb cu toate c...-turile care sunt la Bucureşti ne-aţi bate rău la prostie. Nu ştiţi să fiţi uniţi, instigaţi foarte repede la rahaturi din astea. Omul a greşit, dar nu cunoaştem circumstanţele.”
 
Răspunsul a fost pe măsură: „Numai un tâmpit putea considera că poza aceea e despre Cluj vs Bucureşti”. 
  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările