FOTO Ciudăţenie urbanistică la Cluj: un bloc este lipit de stâlpul de iluminat

FOTO Ciudăţenie urbanistică la Cluj: un bloc este lipit de stâlpul de iluminat

Balcoanele sunt lipite de stâlpul de iluminat. FOTO: stiridecluj.ro

După „casa” construită la ultimul nivel al unui bloc de 3 etaje din cartierului Zorilor, o nouă anomalie urbanistică a apărut la Cluj-Napoca: un bloc din zona gării, aflat în construcţie, are balcoanele lipite de stâlpul de iluminat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt tare curios cum poţi construi legal lângă Gara, în Cluj-Napoca, un bloc cu balcone lipite de stâlpi de iluminat ... se pare că Emil Boc nu vede sau cineva din Primărie să facă o verificare”, a relatat un clujean pentru ştiridecluj.ro. În fotografia trimisă se pot observa că trei dintre balcoanele de pe faţada imobilului sunt efectiv lipite de stâlpul de iluminat public aflat pe trotuar. Clădirea se află în construcţie. 
La Cluj-Napoca, odată cu explozia imobiliară au apărut şi multe ciudăţenii urbanistice: blocuri între case, nerespectarea distanţelor faţă de clădirile vecine, blocuri construite ilegal, totul culminând cu apariţia, în 2014 a unei case la ultimul nivel al unui bloc cu trei etaje. 
 

 
Citeşte şi
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările