FOTO Cele mai frumoase actriţe de la Hollywood trecute de prima tinereţe. Artista care nu merge deloc la sală, dar arată la 53 de ani ca la 23

FOTO Cele mai frumoase actriţe de la Hollywood trecute de prima tinereţe. Artista care nu merge deloc la sală, dar arată la 53 de ani ca la 23

Sunt trecute de prima tinereţe, dar pentru ele vârsta pare să reprezinte doar un simplu număr. Comparate de multe ori cu vinul bun, de cea mai bună calitate, marile actriţe de la Hollywood continuă să suscite interesul chiar dacă nu mai au 20 de ani.

Salma Hayek a împlinit pe 2 septembrie 53 de ani, dar este parcă mai frumoasă şi mai energică decât oricând. Admiratorii actriţei de origine mexicană sunt în continuare răsfăţaţi pe reţelele de socializare, Salma neezitând să posteze sute de fotografii în această vară, o bună parte dintre ele făcute pe plajele unde a ales să se relaxeze. Salma este căsătorită cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault. „Cea mai mare binecuvântare a vieţii mele a fost iubirea”, a mărturisit Salma.

Întrebată cum îşi menţine forma, celebra actriţă a negat că ar fi adepta orelor de lucru la sală sau a regimurilor spartane, adâncind şi mai mult secretul. „Eu n-am timp să fac sport. Lucrez şi vreau să petrec cât mai mult timp alături de familie. Unii oameni şi-au creat această discliplină, dar eu n-am reuşit”, a spus actriţa.

Şi Catherine Zeta Jones a ajuns la 50 de ani, însă este parcă mai fermecătoare ca oricând. Este soţia nu mai puţin celebrului Michael Douglas. Cei doi s-au cunoscut acum 31 de ani, la Festivalul de Film Deauville din Franţa, iar de atunci sunt împreună. În 1991 s-au şi căsătorit şi chiar dacă mariajul lor a avut şi o sincopă, cei doi au reuşit să treacă peste acest lucru şi au luat-o de la capăt. Iar relaţia lor pare să arate mai bine ca oricând, acum, după mai bine de trei decenii. 

Catherine face mult sport, dar nu renunţă niciodată la o prăjitură delicioasă sau la o îngheţată savuroasă. 

Angelina Jolie şi-a revenit după divorţul de Brad Pitt

Ceva mai tânără, dar trecută şi ea de prima tinereţe, Angelina Jolie este una dintre actriţele cu milioane de fani în întreaga lume. La 44 de ani, Angelina a trecut printr-un lung şi dureros divorţ de Brad Pitt. De atunci s-a zvonit fie că s-a împăcat cu fostul ei soţ, fie că ar urma să se căsătorească cu celebrul Elon Musk, însă actriţa a rămas singură.

Mamă a şase copii, dintre care trei adoptaţi, ea a fost numită ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiaţi în 2001. În aprilie 2012, UNHCR a luat decizia de a-i acorda Angelinei Jolie titlul de emisar special, întrucât actriţa americană a dovedit, în cei 11 ani de când devenise ambasadoare a bunăvoinţei pentru organizaţie, un angajament excepţional faţă de cauza persoanelor refugiate. Angelina Jolie a donat în ultimii ani mai multe milioane de dolari programelor iniţiate de ONU pentru ajutorarea persoanelor refugiate din lumea întreagă. Angelina se implică în numeroase acţiuni umanitare, iar ultimele sale proiecte sunt realizarea unui program dedicat copiilor pentru BBC şi editarea unei cărţi despre drepturile celor mici, în colaborare cu organizaţia Amnesty International.

Nicole Kidman şi-a găsit fericirea alături de Keith Urban

Anii au trecut şi peste Nicole Kidman, dar fermecătoarea actriţă australiană este în continuare una dintre cele mai apreciate actriţe. Nicole Kidman şi-a regăsit echilibrul după divorţul de Tom Cruise şi pare că o duce mai bine ca oricând.

Căsătorită în prezent cu Keith Urban, actriţa de 52 de ani are un corp de invidiat chiar şi pentru tinerele de 20 de ani, dar munceşte pentru asta. Ea îşi păstrează silueta cu grijă şi face sport cel puţin de două ori pe săptămână pentru a se menţine în formă.

Jennifer Lopez, mai în formă ca oricând

Şi Jennifer Lopez a ajuns la 50 de ani, dar frumoasa actriţă şi cântăreaţă este în vogă şi acum, în special în SUA. Cântăreaţă şi actriţă în egală măsură ea este şi un magnet pentru bani, averea ei fiind estimată la aproape 350 de milioane de dolari.

Acest lucru nu a ferit-o însă de deziluzii, iar de-a lungul timpului a trecut prin trei divorţuri, ultimul în urmă cu cinci ani. Departe de a se lăsa dărâmată, artista cu origini portoricane pare mai înfloritoare ca oricând, iar concertele sale sunt de fiecare dată sold-out.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: