FOTO Bucătarii coreeni au gătit la Cluj cel mai mare bibimbap din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucătarii din Coreea au preparat în Piaţa Muzeului din Cluj-Napoca cel mai mare bibimbap din România, o mancare coreeana bazată pe legume, orez şi fructe de mare. Mâncarea a fost pregătită în faţa spectatorilor chiar de bucătari coreeni veniţi special pentru această ocazie în oraşul de pe Someş.

"Acest fel se prepară în primul rând din orez, apoi sunt folosiţi ardei, ridichi, carne de vită, spanac şi ouă. Toate acestea se amestecă de zece vâslaci români şi zece vâslaci coreeni. În total a rezultat 40 de kilograme de produs finit", a explicat Gelu Vişan, directorul cantinei din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.



După preparare, bibimbap-ul a fost împărţit celor prezenţi pentru a se putea bucura de gustul Coreei de Sud, aici în inima Transilvaniei.



Evenimentul de astăzi a avut loc în cadrul evenimentului Zilele municipiului Cluj-Napoca.


image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite