FOTO Cum arată cea mai numeroasă familie de români din Italia. Un zidar şi o casnică au 11 copii, dar se declară fericiţi şi spun că nu duc lipsă de nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lidia Chindea (cu micuţul Filip în braţe) înconjurată de medicii şi de asistentele din Italia. FOTO: Giornale di Como
Lidia Chindea (cu micuţul Filip în braţe) înconjurată de medicii şi de asistentele din Italia. FOTO: Giornale di Como

Soţii Ionel şi Livia Chindea trăiesc de mai mulţi ani în localitatea italiană Lurate Caccivio din provincia Como. Recent, familia lor a ajuns să numere 13 membri, după naşterea micuţului Filip.

Cea mai numeroasă familie de români din Italia are motive să sărbătorească. Lidia Vhindea a născut al 11-lea copil al familiei, în urmă cu o lună, la spitalul din Lurate Caccivio. Povestea românilor a fost publicată în ziarele italiene. Jurnaliştii publiaţiei Giornale di Como au stat de vorbă cu Ionel şi Livia Chindea, care le-au mărturisit că deşi au o familie atât de numeroasă, nu au probleme financiare. Asta deşi doar Ionel are o slujbă. 

familia chindea foto giornale di como

De meserie zidar, el are 45 de ani şi le-a spus italienilor că viaţa i-a oferit tot ceea ce şi-a dorit. „Banii nu sunt chiar aşa importanţi, nu aduc fericirea. Noi ne descurcăm aşa cum putem, nu avem vicii, aşa că ne permitem când şi când câte un mic capriciu”, a spus bărbatul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite