FOTO  Cum le-a stricat un şofer ziua unor copii cu dizabilităţi. „Cel mai trist e că era ultima şedinţă de terapie înainte de vacanţă”

FOTO  Cum le-a stricat un şofer ziua unor copii cu dizabilităţi. „Cel mai trist e că era ultima şedinţă de terapie înainte de vacanţă”

FOTO: Facebook / George Moşoia

Un şofer şi-a lăsat maşina chiar în faţa intrării Grădiniţei Malteze din Cluj-Napoca, unde mai mulţi copii cu dizabilităţi ar fi trebuit să ajungă pentru o şedinţă de terapie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit ziuadecluj.ro, miercuri, 11 iulie, trebuia să aibă loc ultima şedinţă de terapie gratuită pentru copii, înainte de vacanţă, cu cei de la Dog Assist.
 
George Mosoia, preşedintele Asociaţei Dog Assist - Terapie Asistată de Animale, a postat un mesaj pe Facebook, criticându-l pe şoferul neglijent.
 
„Din nefericire, astăzi, nu reuşim să ajungem la şedinţele de terapie de la Grădiniţa Malteză. Am aşteptat mai bine de 2 ore să ni se elibereze poarta. Cel mai trist este că era ultima şedinţă înainte de vacanţă. Nici nu discutăm despre faptul că este trotuarul blocat. Îl las pe cel care a blocat să se gândească dacă a deranjat sau nu, pentru că la întâlnirea noastră nu era sigur”, a scris Mosoia pe Facebook. Acesta i-a lăsat un bilet şoferului în care i-a atras atenţia asupra gestului său.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: