FOTO  Imagini inedite cu Simona Halep. Cum a fost surprinsă românca într-un pictorial realizat pentru WTA

FOTO  Imagini inedite cu Simona Halep. Cum a fost surprinsă românca într-un pictorial realizat pentru WTA

Simona Halep a comparat echipa feminină de tenis a Românie cu „Generaţia de Aur”. Foto Facebook / Romania Fed Cup Team

Numărul unu mondial apare într-un pictorial special realizat pentru site-ul oficial al WTA, înaintea meciului pe care Simona şi colegele sale din lotul României de Fed Cup îl vor susţine împotriva Elveţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotografiile prezentate de wtatennis.com au fost surprinse în California. Realizatorii pictorialului au încercat să o surprindă pe Simona în diferite posturi, ca de exemplu în timp ce serveşte sau în timp ce sărbătoreşte o victorie.
 
 
 
 
 
 

 
 
Fotografii: wtatennis.com
 
 

Simona compară echipa feminină de tenis a României cu „Generaţia de aur”

 
Aflată în prezent la Cluj, unde echipa de Fed Cup a României din care face parte va înfrunta Elveţia, pe 21 şi 22 aprilie, Simona Halep a avut doar cuvinte de laudă la adresa colegelor sale. Constănţeanca a comparat echipa de Fed Cup cu „Generaţia de Aur”, la fel cum o făcuse şi Sorana Cîrstea, cu doar câteva zile înainte. 
 
„Eu cred că este cea mai bună generaţie. Mereu cred că am avut fete în tenis. Sper să fie şi mai multe jucătoare, junioarele să muncească mult şi să aibă încredere că se poate orice şi să avem mereu aşa echipă puternică la Fed Cup şi România să aibă aşa multe jucătoare bune”, a spus Halep, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Elveţia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: