Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica, a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica, a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare

Radu Bica

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj Radu Bica, acuzat de luare de mită, a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins recursul acestuia împotriva unei decizii a Curţii de Apel Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins, joi, ca nefondat, recursul declarat de fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj Radu Bica, acuzat de luare de mită, împotriva unei decizii din 28 mai a Curţii de Apel Cluj, prin care a fost menţinută în cazul său pedeapsa de cinci ani de închisoare cu executare dată de Tribunalul Cluj, transmite Mediafax.

Instanţa supremă a dispus ca din pedeapsa de cinci ani de închisoare lui Bica să îi fie scăzută perioada în care a stat în arest preventiv, respectiv din 1 noiembrie 2011 până în 4 octombrie 2012.

Decizia Curţii de Apel Cluj este definitivă, astfel că Radu Bica mai are de executat aproape patru ani de închisoare.

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj Radu Bica a fost condamnat, în 8 martie, de Tribunalul Cluj, la cinci ani de închisoare pentru luare de mită, iar Aspazia Droniuc a primit un an şi zece luni de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: