Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, rămâne în arest

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, rămâne în arest

Sorin Apostu

Sorin Apostu, fostul primar al oraşului Cluj-Napoca, care este judecat pentru fapte de corupţie, rămâne în arest. Hotărârea a fost luată azi, 29 iunie, de Curtea de Apel Târgu-Mureş, care a respins ca nefondată cererea de eliberare a acestuia sub control judiciar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre avocaţii lui Sorin Apostu, Tiberiu Ban, spune că azi, 29 iunie, Curtea de Apel Târgu-Mureş a respins ca nefondată cererea de eliberare a fostului primar al municipiului Cluj-Napoca sub control judiciar. „Presupunem că judecătorul a respins cererea noastră în baza aceloraşi considerente ca şi data trecută, adică posibilitatea de a influenţa martorii, pericolul public etc. Vom afla în cel mult o zi motivaţia", a afirmat Tiberiu Ban.

Acesta mai afirmă că nu a discutat deocamdată cu Gheorghiţă Mateuţ, avocatul lui Sorin Apostu, însă în cel mult 24 de ore se va declara recurs la decizia de azi, 29 iunie, a Curţii de Apel Târgu-Mureş.


 Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările