Fostul premier Dacian Cioloş vorbeşte la USAMV Cluj

Fostul premier Dacian Cioloş vorbeşte la USAMV Cluj

Dacian Cioloş, fostul premier al României. FOTO: Inquam Photo

Fostul premier Dacian Cioloş se numără printre invitaţii speciali ai evenimentului organizat la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj – „40 de ani de educaţie în Horticultură”. Cioloş, care este absolvent de USAMV, va vorbi miercuri, în cadrul ceremoniei de deschidere.

Facultatea de Horticultură din cadrul Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară  (USAMV) Cluj-Napoca împlineşte 40 de ani, ocazie cu care miercuri, 27 septembrie, are loc o ceremonie şi o conferinţă ştiinţifică la Aula Magna „Mihai Şerban". 
Ceremonia de deschidere începe la 10.00, cu un cuvânt din partea rectorului Cornel Cătoi, urmat de mesajele din partea invitaţilor. Va lua cuvântul fostul premier Dacian Cioloş, care este absolvent al USAMV, primarul Clujului – Emil Boc, Sorin Mihai Cîmpeanu - rector UASVM Bucureşti, Jaime Prohens – profesor la UPV, Valencia, Vasile Vîntu - rector UASVM Iaşi etc. 
Mai multe detalii privind programul găsiţi aici.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: