VIDEO Focuri de armă şi urmărire ca-n filme prin Cluj. Doi tineri au gonit, cu poliţia pe urme, până lângă Câmpia Turzii. I-au prins lângă un lan de porumb

VIDEO Focuri de armă şi urmărire ca-n filme prin Cluj. Doi tineri au gonit, cu poliţia pe urme, până lângă Câmpia Turzii. I-au prins lângă un lan de porumb

Maşină de poliţie FOTO: arhiva Adevărul

Doi tineri, de 21 şi 26 de ani, din judeţul Călăraşi, sunt acum reţinuţi pentru 24 de ore deoarece poliţiştii au găsit în maşina lor 20.000 de lei, 40 de lire, obţinuţi prin înşelăciune de la clujeni prin metoda ”accidentul”. Poliţiştii i-au somat, în cartierul clujean Grigorescu, au tras două focuri de armă şi apoi i-au urmărit până aproape de Câmpia Turzii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi tineri care înşelau clujeni prin metoda ”accidentul” au fost prinşi azi de poliţişti după o urmărire ca-n filme, cu focuri de armă care nu i-au înduplecat. Miercuri după-amiaza, 29 iulie, poliţiştii au somat doi tineri, de 21 şi 26 de ani, din judeţul Călăraşi, să oprească maşina şi să se dea jos. aceştia au refuzat, poliţiştii au tars două focuri de armă şi au mers pe urmele lor, din vestul Clujului până lângă Câmpia Turzii, pe raza comunei Luna, unde pe un câmp, lângă un lan de porumb, i-au prins. 

După percheziţionarea maşinii celor doi, poliţiştii au găsit 20.000 de lei şi 40 de lire. ”Cei doi au fost conduşi la secţia de poliţie şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Potrivit acestuia, bărbaţii au fost interceptaţi în trafic, în cartierul Grigorescu, imediat după ce ar fi înşelat o femeie, de 85 de ani, din Cluj-Napoca. Femeia le-ar fi dat celor doi tineri circa 4.000 de lei.

Conducătorul auto nu s-a conformat indicaţiilor şi somaţiilor efectuate de poliţişti, continuându-şi deplasarea. Astfel, poliţiştii au pornit în urmărirea autovehiculului, fiind instituite, de asemenea, filtre la toate ieşirile din judeţ. Cei doi au fost prinşi în scurt timp, în localitatea Luna, din Câmpia Turzii, după ce şi-au abandonat autoturismul şi au fugit pe câmp, pentru a se face nevăzuţi. În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de armă. În urma acestei măsuri, nicio persoană nu a fost rănită. În activităţile desfăşurate de poliţişti s-au implicat şi cetăţeni cu spirit civic, care şi-au oferit sprijinul pentru depistarea celor în cauză”, adaugă Carmen Jucan.

Cei doi, de 21 şi 26 de ani, din judeţul Călăraşi, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Mai puteţi citi:

Cel mai cunoscut simbol al Clujului, vandalizat. Grupul statuar Matia Corvin a fost murdărit cu vopsea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările