Focar de COVID-19 în Poliţia Cluj! Mai mulţi poliţişti au fost infectaţi

Focar de COVID-19 în Poliţia Cluj! Mai mulţi poliţişti au fost infectaţi

Focar de COVID-19 la Cluj. FOTO: Arhivă

Reprezentanţii Poliţiei Cluj transmit că au fost confirmate 14 cazuri de COVID-19 în rândul angajaţilor instituţiei. Au fost demarate anchete epidemiologice.

În cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost confirmate 14 cazuri de îmbolnăviri în rândul poliţiştilor, se arată într-un comunicat transmis presei.
 
„Conducerea Inspectoratului a dispus, pe lângă măsurile zilnice de protecţie sanitară, aplicarea unor măsuri suplimentare de dezinfectare a spaţiilor de lucru, în vederea prevenirii şi limitării răspândirii virusului Covid-19.
De asemenea, în acest context, în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică este desfăşurată o anchetă epidemiologică.
Cazurile de îmbolnăviri existente la nivelul instituţiei nu afectează buna desfăşurare a activităţilor în slujba comunităţii.

Facem precizarea că adjunctul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj nu este infectat cu virusul Covid-19.
Asigurăm cetăţenii că Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj are capacitatea de a aplica măsurile dispuse conform competenţei, astfel încât comunitatea să fie în siguranţă”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.
 
Citeşte şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: