Avertismentul fiului unui milionar celebru: „De câteva zile stau în casă îmbrăcat foarte bine, să mă obişnuiesc cu frigul. Să ne pregătim de haos”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Gadola a participat în vară la o conferinţă organizată de Biserica Tomisului
Sorin Gadola a participat în vară la o conferinţă organizată de Biserica Tomisului

Sorin Gadola, fiul unuia dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri clujeni, a postat un mesaj inedit pe pagina lui de Facebook. El susţine că a început să se îmbrace foarte gros în casă şi şi-a cumpărat lumânări, pentru a se pregăti pentru „haosul care se instalează peste noi”.

Sorin Gadola, unul dintre primii acţionari ai festivalului Untold (a ieşit însă repede din rândul acţionarilor) şi proprietarul unui centrul medical care oferă servicii de sănătate alternativă şi holistică, şochează prin anunţul postat pe Facebook:

„Vă fi frig în case? Cam da.. devine din ce în ce mai clar pentru toată lumea acest aspect din cauza preţurilor care sunt în creştere masivă.. Ce am început să fac ? 

Că mintea să nu sufere şocuri (mari) e important să fie antrenată din timp. De exemplu, de câteva zile stau în casă imbrăcat foarte bine, pentru că atâta îmi este temperatura. Nu vreau să o fac mai mare că să mă obişnuiesc cu frigul, să-mi călesc mintea şi corpul. De ce ? 

Pentru că e posibil că preţurile care au explodat deja, să explodeze chiar şi mai tare în următoarele săptămâni-luni. 

Cât de tare au explodat ? În principiu atât de frig de să stai în bluze, pantaloni şi izmene iar factura va fi în continuare mare. Dacă vom sta îmbracaţi cum obişnuiam factura probabil nu vă mai putea fi plătită. 

Folosim becul şi electricitatea doar unde e necesar şi atâta timp cât e nevoie. Am lumânări, nu neapărat pentru un posibil black out dar cu siguranţă pentru orice aberaţie care va afecta enorm şi preţul curentului. Să ne pregătim, să ne călim, să mâncam sănătos, să ne mai plimbam în natură, să ieşim cu mintea din haosul care se instalează peste noi, să ne rugam, să facem sport, să ne reglăm somnul. 

Vom avea nevoie de toate acestea..”

„Din câte ştiu sunteţi un om bogat”

Postarea a avut zeci de comentarii. Într-unul dintre acestea, Sorin Gadola este acuzat de ipocrizie: „Din câte ştiu dvs. sunteti un om bogat, nu trebuie să vă pregătiţi pentru nimic! Aveţi suficienţi bani! Cum să privesc postarea dvs? Ipocrită, arogantă, doar pentru săraci?”. 

„Că am bani, că nu am, ideea e să nu aruncam cu banii şi să ne pregătim (inclusiv psihic) pentru ce urmeaza implementând treptat obiceiuri noi şi sanatoase”.

Tatăl lui Sorin Gadola, Ştefan este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri clujei. Conform Forbes, în 2010, Ştefan Gadola avea o avere de 30-32 de milioane de euro, cu investiţii în industrie, energie, imobiliare, sport.

În luna septembrie 2018, procurorii DIICOT Cluj l-au trimis în judecată pe Sorin Gadola pentru deţinere de droguri de risc şi de mare risc pentru consum propriu. Curtea de Apel l-a condamnat, un an mai târziu, la amendă penală, el recunoscând în faţa instanţei că a cumpărat cannabis de la o cunoştinţă.

În vara acestui an, Sorin Gadola a participat, o conferinţă despre „Întoarcerea la Hristos“, organizată de Biserica Tomisului. Gadola a mărturisit că ortodoxia l-a făcut să se descopere, după o tinereţe zbuciumată: „Ortodoxia m-a învăţat să fiu eu. Cum sunt, cu bune, cu rele, să mă duc“.

 Vă mai recomandăm

Fiu de milionar, fost sponsor al celui mai mare festival de muzică din România, acuzat de DIICOT că a cumpărat droguri de 40.000 de lei în ultimii 3 ani

Sorin Gadola, fostul finanţator UNTOLD, despre întoarcerea la Hristos: „Ortodoxia m-a învăţat să fiu eu. Să mă duc“ VIDEO

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite