Finul fostului ministru al Transporturilor ar putea ocupa locul de parlamentar al lui Gigi Becali

Finul fostului ministru al Transporturilor ar putea ocupa locul de parlamentar al lui Gigi Becali

MIhai Seplcan se va căsători pe 31 mai. FOTO: Arhivă personală

PNL va desemna în curând candidatul pentru Colegiul 25 la alegerile europarlamentare, ocupat anterior de Gigi Becali. Printre favoriţi se află Mihai Seplecan, vicepreşedinte al PNL Cluj, şi finul primarul sectorului 6, Rareş Mănescu, zonă din Bucureşti care se suprapune cu Colegiul 25.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Seplecan a fost anul trecut, în cărţi, pentru colegiul 5 Gherla, care însă a fost ocupat de un prieten şi un fost consilier de-al lui Crin Antonescu, Radu Zlati, care a fost adus din Sighet. Unul dintre atuurile clujeanului pentru a ocupa locul din Parlamentul European lăsat gol de Becali este faptul că naş de cununie îi va fi Rareş Mănescu, primarul sectorului 6. Colegiul 25 pe care îl vizează clujeanul se află în zona sectorului 6. Seplecan se va căsători la 31 mai, cu puţin timp după alegerile europarlamentare programate pe data de 25 mai. Naşi îi vor fi Ramona  Mănescu, fostul ministru al Trasporturilor şi soţul ei, Rareş Mănescu. 
Clujeanul şi-a început cariera politica în PNL când la conducerea partidului se afla Marius Nicoară, fost preşedinte al CJ Cluj şi actual parlamentar. El a urcat în ierarhia partidului rapid, ajungând astăzi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, după ce anul trecut a candidat la preşedenţia PNL Cluj împotriva preşedintelui CJ Cluj, Horea Uioreanu. Seplecan este director adjunct comercial la Electrica Furnizare SA Sucursala Transilvania Nord. El a fost în cărţi pentru un post de secretar de stat la Transporturi, când viitoarea lui fină, Ramona Mănescu, ar fi încercat să-l ducă la Bucureşti. Seplecan a susţinut că nu are încă nicio confirmare legat de desemnarea lui pe post, dar crede că are şanse mari. 
  
Citeşte şi 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: