Fanii Electric Castle fac glume pe seama Poliţiei Române: „Când a fost vorba de o tonă de coca aţi trimis echipaje a doua zi. Acum, în schimb, la EC, faceţi spectacol”

Fanii Electric Castle fac glume pe seama Poliţiei Române: „Când a fost vorba de o tonă de coca aţi trimis echipaje a doua zi. Acum, în schimb, la EC, faceţi spectacol”

Unii internauţi i-au întrebat pe poliţişti dacă merg la festival sau vor să bată pe cineva. FOTO: Poliţia Română

Poliţia Română a anunţat, la fel ca anii trecuţi, că va fi prezentă la Electric Castle „Ne vedem prin zonă…să fim siguri că eşti în formă”. Fanii festivalului au făcut glume pe seama poliţiştilor, amintind de tona de droguri pierdută în primăvară de DIICOT.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe pagina de Facebook a Poliţiei Române a apărut următoarea postare:

„Zis şi făcut! Mergem la #EC! Am „apăsat” pe buton pentru câteva bilete. Am luat şi extra…nu se ştie ce prieteni mai invităm. Ne vedem prin zonă…să fim siguri că eşti în formă”. Mesajul făcea aluzie la consumul de droguri de la festival. 102 persoane au fost identificate de poliţişti la ediţia de anul trecut consumând sau deţinând droguri. 
 
 

 „Da’ insistaţi cu butonul ăla, că aţi pierdut o tona de cocaină la mare.”

 
 

Poliţiştii nu au scăpat de glumele festivalierilor, care au amintit de tona de cocaină pierdută de DIICOT la Tulcea în primăvara acestui an, din cauză că nu s-a trimis un echipaj, deşi  poliţiştii au fost anunţaţi că o maşină plină cu cocaină a parcat într-o staţie de betoane. 
Citeşte aici povestea. 
„Când a fost vorba de o tona de coca aţi trimis echipaje a doua zi şi bineînţeles ca nu s-a mai găsit, acum în schimb la EC faceţi spectacol. Poliţia româna e glumă răsuflată”
„Poate găsiţi acolo şi tona de coca pierdută la mare :)))”
 „Da’ insistaţi cu butonul ăla, că aţi pierdut o tona de cocaină la mare.”
 
 

„Zici că mergeţi la bătut protestatari”

 
Unii internauţi au criticat  echipamentele purtate de poliţişti, făcând aluzie la evenimentele din 10 august. 
„La ce echipamente aveţi, zici că mergeţi la bătut protestatari, nu la festival :))”
„La E.C. ştiu că este eveniment muzical, nu începe al 3 lea război mondial de îi postaţi p'ăştia pregătiţi de luptă. P.S.: Sa nu uitati Ak-urile.
„Pregătiţi de 10 august... Vine iarăşi diaspora.”
„Ah, ca era sa uit. Postarea voastră sună a ameninţare, nu a bunăvoie. Simt un oarecare iz de miliţian in degetele celui ce a "apasat" pe butonul de share al postării de mai sus. Vezi ca aveţi treaba pe la parlament. Nu de alta da cred ca-i mai grav ce fura aia decât ce fumează tinerii pe la festivaluri ;) #PolitiaEmilitie #sau #MilitiaEpolitie?”
 
Pe de altă parte, unii internauţi consideră că postarea poliţiştilor a fost inspirată: „Tot cu vorbele la tine eşti. respect pentru ideile tale şi vorbele pe care le ai”.  „
„Ador postarile voastre. In altă ordine de idei, vă respect pentru tot ceea ce faceţi ca să fim în siguranţă.”
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: