Expozanţi din China până în Brazilia la târgul de bijuterii din inima Ardealului

Expozanţi din China până în Brazilia la
târgul de bijuterii din inima Ardealului

La ediţia din 2012 a târgului a fost prezent şi un bijutier afgan (foto) FOTO: Florina Pop

La Expo Transilvania va începe de joi, 11 aprilie, o nouă ediţie a târgului de bijuterii „Transilvania Jewelery Show“. Sunt aşteptaţi expozanţi din mai multe colţuri ale lumii, din Brazilia, India, China, Israel, Germania, Ungaria şi România.

„Transilvania Jewelery Show“ este un târg internaţional de bijuterii ajuns la cea de-a şaptea ediţie care are loc la Expo Transilvania. „Este un eveniment definit  prin rafinament, eleganţă şi un mix de stiluri perfect armonizate în bijuterii cu pietre preţioase şi semipreţioase“, spun organizatorii, cei de la Chic Bijoux.

Târgul este gândit să reunească expozanţi din diferite colţuri ale lumii: Brazilia, China, India, Israel, Germania, Ungaria.

Expoziţia este împărţită pe mai multe secţiuni, tocmai pentru a satisface toate gusturile clienţilor. Prima categorie şi cea mai scumpă este cea a pietrelor pretioase (diamante, safire, rubine, smaralde) şi a celor semipreţioase (ametist, turcoaz, piatra lunii, labradorit etc) montate în argint sub forma de coliere, brăţări, inele sau cercei sau regăsite în stare brută.

A doua secţiune, care prinde contur şi surprinde mereu, este cea a bijuteriilor handmade.

„Tot în materie de bijuterii o să mai găsiţi bijuterii lucrate manual cu cristale Swarovski sau fascinante bijuterii importate din Israel ce vă oferă garanţie pe viaţă. Tot aici, mai puteţi găsi obiecte de dcor gen vase, pahare, scrumiere tot din pietre semipreţioase sau fascinantele minerale aduse în stare brut“, adaugă organizatorii.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 11-14 aprilie, între orele 12.00 şi 20.00, iar în 14 aprilie, între 12.00 şi 18.00.

Intrarea este liberă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: