Explozie la un atelier din Cluj. Intervenţia pompierilor a durat trei ore

Explozie la un atelier din Cluj. Intervenţia pompierilor a durat trei ore

Atelierul a fost distrus în totalitate. FOTO: ISU Cluj

Un atelier de aproximativ 60 mp, un autocamion şi o autopompă au fost cuprinse de flăcări după o explozie cauzată, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materialele combustibile. O persoană a fost afectată, dar nu a fost nevoie de transportarea acesteia la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 au intervenit astăzi, pentru stingerea unui incendiu la un garaj în localitatea Luna de Sus, comuna Floreşti. La faţa locului au fost deplasate trei autospeciale, precum şi un echipaj SMURD. 

Pompierii au găsit un atelier de aproximativ 60 mp, un autocamion şi o autopompă cuprinse de flăcări. Atelierul a fost afectat în totalitate, însă s-a reuşit evitarea propagării incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit. 
 
O persoană a fost asistată medical pentru siguranţă, fără a fi transportată la spital. Cauza probabilă a incendiului ar fi jarul căzut din sobă pe materialele combustibile. Intervenţia a durat aproximativ trei ore.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările