Exorcista! O româncă a vrut s-o „vindece” de boli şi diavol, cu cuţitul, pe femeia din Austria care o angajase ca asistentă medicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O austriacă a trăit clipe de groază atunci când femeia angajată să o îngrijească, o româncă, a sărit din senin asupra ei cu cuţitul şi a rănit-o grav. Românca voia să o exorcizeze şi credea că astfel o va vindeca de boală.

Românca lucra de mai mulţi ani în Austria ca îngrijitoare pentru vârstnici şi niciodată până acum nu a provocat probleme. Presa austriacă scrie că ea este de profesie asistentă şi că are 40 de ani.

Potrivit portalului austriac Meinbezirk, incindentul a avut loc sâmbătă, 16 ianuarie, în Waldenstein. Pacienta a fost legată de pat după un accident vascular cerebral şi nu s-a putut apăra. Din motive încă neelucidate, asitenta româncă s-ar fi năpustit asupra femeii de 50 de ani pe care o avea în grijă. Înarmată cu un cuţit, românca a crestat-o cu cuţitul în zeci de locuri. 

Pacienta a fost rănită grav, iar în urma atacurilor a suferit mai multe tăieturi la braţe, picioare şi stomac. Grav rănită, femeia atacată a reuşit doar să ţipe, suficient cât să alarmeze mai mulţi vecini care au anunţat poliţia. Românca a fost arestată imediat şi dusă la cea mai apropiată secţie de poliţie, iar de acolo la închisoarea de la Krems, unde va sta pe toată durata cercetărilor. 

Victima, aflată în stare gravă după ce a pierdut mult sânge, a reuşit doar să le spună anchetatorilor că femeia care ar fi trebuit să o îngrijească s-a năpustit asupra ei cu cuţitul ca să o exorcizeze. „A zis că doar aşa poate să scoată boala şi diavolul din mine. A fost îngrozitor, nu credeam că voi mai scăpa”, a spus austriaca.

Anchetatorii încearcă acum să afle filmul complet al incidentului. Aşa au aflat că românca a fost angajată doar în urmă cu o săptămână. că avea referinţe bune şi că îngrijise mai mulţi bătrâni în Austria, dar nu şi motivul pentru care aceasta s-a năpustit din senin cu un cuţit asupra femeii pe care o avea în grijă. Poliţia austriacă a cerut şi o expertiză psihiatrică pentru a se vedea dacă românca are probleme psihice.

Vă mai recomandăm şi:

Pedeapsă record pentru bestiile care au nenorocit zeci de tinere. „Uneia i-au tăiat mâna cu sabia, apoi au bătut-o cu ea până a leşinat”

Momentul în care o tânără din Cluj a fost răpită şi obligată să urce într-o maşină. Cum s-a terminat totul  VIDEO

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite