EXCLUSIV Balul Operei din Cluj a început cu circ. Lei, crocodili şi hostese sumar îmbrăcate pentru VIP-uri. Printre invitaţi: Columbeanu, Paszkany, Năstase

EXCLUSIV Balul Operei din Cluj a început cu circ. Lei, crocodili şi hostese sumar îmbrăcate pentru VIP-uri. Printre invitaţi: Columbeanu, Paszkany, Năstase

La petrecerea de la Sun Garden Restor au fost aduşi mai muţi lei.

Crema invitaţilor de la Balul Operei, care se vrea cel mai distins eveniment al anului la Cluj, a fost prezentă, vineri seara, la petrecerea de aniversare a sponsorului principal. Invitaţii nu au fost aşteptaţi cu arii din opere celebre, ci cu un spectacol de circ cu lei, crocodili, şerpi şi cu multe hostese îmbrăcate sumar. Printre cei prezenţi s-au numărat Ilie Năstase, Arpad Paszkany şi Irinel Columbeanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Balul Operei din Cluj se vrea şi, într-o anumită măsură reuşeşte să fie, un eveniment distins la care participă crema oraşului şi chiar a ţării. De la an la an, organizatorii încearcă să elimine momentele care nu au ce căuta la un astfel de eveniment, cum ar fi transformarea scenei Operei Române într-o sală de servire a mesei sau eliminarea momentelor de „chiloţăreală” - prezentările de costume de baie. Cel mai greu lucru pentru organizatori este să formeze un public pentru astfel de evenimente. Asta nu înseamnă că nu se găsesc oameni care să cumpere bilete la eveniment, ci că e foarte greu ca oamenii să înţeleagă care este conduita la un asemenea eveniment, începând de la vestimentaţie şi până la comportament. „Vrem ca Balul Operei din Cluj să se ridice la standardele Balului Operei de la Viena”, spunea prezentatorul evenimentulul, jurnalistul - Rareş Bogdan. Faptul că mai e mult de lucru până să ajungem la standardele vieneze rezultă şi din petrecerea care a fost organizată, vineri, cu o seară înainte de prima zi a Balului. 
Vestimentaţia hosteselor a fost în temă - costume de baie tigrate. 
 
De ziua unui mecena 
 
EBS, una dintre cele mai puternice firme de IT din Cluj şi din ţară, a fost sponsorul principal al Balului Operei 2015. Daniel Metz, directorul EBS şi un om de afaceri de succes, a împlinit zilele acestea frumoasa vârstă de 50 de ani, ocazie cu care s-a gândit să combine cele două evenimente.  Astfel, vineri seara, el a organizat petrecerea aniversară la un complex hotelier de lux din Cluj-Napoca – „Sun Garden Resort”. Astfel, la petrecerea lui Metz s-au regăsit VIP-uri venite de la Bucureşti pentru Balul Operei – precum fostul tenismen Ilie Năstase dar şi Irinel Columbeanu – prezenţă constantă la bal, organizatorul Matei Miko fiindu-i naş.
 De asemenea, printre invitaţi s-a numărat şi omul de afacei Arpad Paszkany, însoţit de iubita lui. La petrecere a fost invitat şi „desantul” de la Realitatea – Rareş Bogdan, Cozmin Guşă şi Octavian Hoandră, dar se pare că doar ultimul dintre jurnalişti a şi participat la eveniment.. Printre invitaţi s-au numărat chiar şi consilieri judeţeni şi oameni din administraţia publică.
O altă „combinaţie” între cele două evenimente au fost invitaţii care au făcut spectacol – atât la petrecere, cât şi la bal au urcat pe scenă Marcel Pavel şi artiştii de la „3 Sud-Est”. Daniel Metz a primit sâmbătă seară o diplomă pentru mecenat din partea organizatorilor, pentru calitatea lui de protector al literaturii, al artelor, al ştiinţelor.

Un crocodil a fost adus la petrecerea de Sun Garden 
 
Circul înainte de bal e plăcere 
 
Cum stă bine unei petreceri de adevărat mecena şi cea a lui Daniel Metz a avut o tematică – Safari. Aceasta nu are a face nimic cu balul operei, ci mai degrabă cu circul. Cu circul la propriu şi nu la figurat, întrucât o companie de circ a făcut spectacol la petrecere. Sala unde se află piscina complexului hotelier a fost transformată într-o sală de ceremonii cu decor de junglă. Pentru a spori efectul au fost amenajaţi chiar şi doi "munţi vulcanici" în zona piscinei. Pe „scenă” au urcat lei, crocodili şi chiar şerpi. Pe desupra piscinei, a „zburat”o echilibristă îmbrăcată în costum de leopard.  Un circar chel, cu bustul la vedere, a dus un crocodil până aproape de mesele invitaţilor. Meniul a fost bine-înţeles în ton cu tematica petrecerii. Până şi prăjiturelele de pe candy-bar erau decorate cu banane în minuatură, palmieri sau dungi zebrate. Şi pentru că se ştie că Daniel Metz este un mara iubitor de frumos, anul trecut el s-a căsătorit pentru a patra oară cu o tânără de 20 de ani, de la petrecere nu au lispsit hostessele. Printre mesele invitaţiilor, au roit tinere frumoase şi dezinhibate. Bine-înţeles şi ele îmbrăcate, regulamentar, adică destul de sumar, cu costume de baie care imitau pieile de tigru. După aşa o petrecere, sâmbătă seara, invitaţii şi-au pus constumele şi papioanele şi au mers la spectacol de operă. Mulţi dintre ei s-au cam plictisit. 
 
Citeşte şi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Hostese sumar îmbrăcate la petrecerea lui Daniel Metz

Imagini din aceeasi galerie
 • Hostese sumar îmbrăcate la petrecerea lui Daniel Metz
 • Una dintre atracţiile petrecerii au fost leii
 • Meniul a
 • Doi
 • Acrobaţii deasupra piscinei
 • Pe scena petrecerii au urcat şi băieţii de la 3 Sud Est 
 • Daniel Metz şi cea de-a patra soţie. 
 • De la spectacol nu au lipsit leii
 • Un crocodil a fost adus pe scenă 
 • Daniel Metz a primit premiul Mecena la Balul Operei 2015
 • Irinel Columbeanu a participat la ambele evenimente:şi la Balul Operei (foto) şi la petrecere 
Distribuie imaginea
citeste totul despre: