Eveniment special cu musafir regal: la 100 de ani de la naşterea lui Ion Raţiu, Prinţul Charles face o vizită privată la Turda

Eveniment special cu musafir regal: la 100 de ani de la naşterea lui Ion Raţiu, Prinţul Charles face o vizită privată la Turda

Pamela Roussos Raţiu, gazda prinţului Charles la Turda  FOTO: Pamela Roussos Raţiu/Facebook

După ce a primit la începutul săptămânii titlul de Doctor Honoris Causa al UBB, Prinţul Charles a vizitat, sâmbătă, 3 iunie, Centrul Raţiu pentru Democraţie din Turda, creat de urmaşii lui Ion Raţiu, de la naşterea căruia s-au împlinit 100 de ani. În memoria lui Ion Raţiu au fost organizate, zilele trecute, mai multe activităţi.

După ce a vizitat sâmbătă, 3 iunie, o biserică greco-catolică din Teiuş, ctitorită de urmaşi ai Reginei Elisabeta a II-a, Prinţul Charles a revenit în judeţul Cluj şi a făcut o vizită privată la Turda.

Prinţul Charles la Turda  FOTO: Facebook/Pamela Roussos Raţiu

Prinţul Charles a primit la începutul săptămânii titlul de Doctor Honoris Causa al UBB în cadrul unei ceremonii restrânse.

La Turda, Prinţul a discutat şi cu Felicia Tulai, producătoarea uleiurilor Luna Solai. „Zi specială într-o companie deosebită. Prinţul Charles, aflat într-o vizită privată astăzi la Turda (în cadrul evenimentelor ce marchează 100 de ani de la naşterea lui Ion Raţiu), ne-a făcut onoarea de a ne vizita standul cu uleiuri Luna Solai. Ştia deja de uleiurile noastre de la Pamela Roussos Raţiu. Le mulţumesc celor care au avut încredere şi ne-au invitat să reprezentăm produsul local în faţa promotorului acestora în Regatul Marii Britanii, a scris Felicia Tulai pe pagina sa de Facebook, unde a postat şi câteva imagini.

Luna Solai este unul dintre furnizorii Casei Regale a României.

Felicia Tulai şi Prinţul Charles FOTO: Facebook/Felicia Tulai, fotografii de Mircea Roşca 

 

Mai puteţi citi:

Prinţul Charles a vizitat, la Teiuş, o biserică greco-catolică ctitorită de strămoşi ai Reginei Elisabeta a II-a

VIDEO Prinţul Charles al Marii Britanii, DHC al UBB: „Ce mă aduce atât de des în România? Tot ceea ce reprezentaţi voi după secole întregi de istorie“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările