Eveniment special cu musafir regal: la 100 de ani de la naşterea lui Ion Raţiu, Prinţul Charles face o vizită privată la Turda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a primit la începutul săptămânii titlul de Doctor Honoris Causa al UBB, Prinţul Charles a vizitat, sâmbătă, 3 iunie, Centrul Raţiu pentru Democraţie din Turda, creat de urmaşii lui Ion Raţiu, de la naşterea căruia s-au împlinit 100 de ani. În memoria lui Ion Raţiu au fost organizate, zilele trecute, mai multe activităţi.

După ce a vizitat sâmbătă, 3 iunie, o biserică greco-catolică din Teiuş, ctitorită de urmaşi ai Reginei Elisabeta a II-a, Prinţul Charles a revenit în judeţul Cluj şi a făcut o vizită privată la Turda.

image

Prinţul Charles la Turda  FOTO: Facebook/Pamela Roussos Raţiu

Prinţul Charles a primit la începutul săptămânii titlul de Doctor Honoris Causa al UBB în cadrul unei ceremonii restrânse.

La Turda, Prinţul a discutat şi cu Felicia Tulai, producătoarea uleiurilor Luna Solai. „Zi specială într-o companie deosebită. Prinţul Charles, aflat într-o vizită privată astăzi la Turda (în cadrul evenimentelor ce marchează 100 de ani de la naşterea lui Ion Raţiu), ne-a făcut onoarea de a ne vizita standul cu uleiuri Luna Solai. Ştia deja de uleiurile noastre de la Pamela Roussos Raţiu. Le mulţumesc celor care au avut încredere şi ne-au invitat să reprezentăm produsul local în faţa promotorului acestora în Regatul Marii Britanii, a scris Felicia Tulai pe pagina sa de Facebook, unde a postat şi câteva imagini.

Luna Solai este unul dintre furnizorii Casei Regale a României.

image
image

Felicia Tulai şi Prinţul Charles FOTO: Facebook/Felicia Tulai, fotografii de Mircea Roşca 

Mai puteţi citi:

Prinţul Charles a vizitat, la Teiuş, o biserică greco-catolică ctitorită de strămoşi ai Reginei Elisabeta a II-a

VIDEO Prinţul Charles al Marii Britanii, DHC al UBB: „Ce mă aduce atât de des în România? Tot ceea ce reprezentaţi voi după secole întregi de istorie“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite