Eşti din Cluj şi vrei să faci o surpriză persoanei dragi? Un ciclist îţi transportă gratuit cadoul în Ajunul Crăciunului

Eşti din Cluj şi vrei să faci o surpriză persoanei dragi?
Un ciclist îţi transportă gratuit cadoul în Ajunul Crăciunului

Kalman Zoltan Ştefan, clujeanul care în vară îşi începea mica sa afacere pe două roţi prin care transporta colete pe bicicletă oriunde în Cluj-Napoca, va deveni, preţ de o zi, pe 24 decembrie, ucenicul Moşului şi va transporta gratuit colete. Condiţia? Să te programezi din timp.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kalman Zoltan Ştefan livra, în octombrie, un colet pe o distanţă de nici 500 de metri între expeditor şi destinatar.

„O fată vroia să-şi surprindă mama printr-un cadou. Cred că era mama ei. Şi a apelat la serviciile noastre. Atunci mi-a venit ideea asta. Iniţial m-am gândit să fac livrări gratuite de Moş Nicolae, dar cum a fost foarte aglomerat am amânat pentru 24 decembrie. Mi s-a părut ciudat să iau bani pentru o asemenea distanţă şi pentru un gest aşa frumos“, mărturiseşte clujeanul.

Ce trebuie să faci dacă vrei să surprinzi o cunoştinţă sau un prieten drag e să te înscrii AICI, iar cadoul tău va fi înregistrat şi un curier va veni după el. Şi pe 24 decembrie îl va duce la destinaţie. Comenzi se fac în zilele de 22 şi 23 decembrie. Momentan sunt deja 8 comenzi făcute. Livrarea şi ridicarea pachetelor se vor face în intervalul orar 8-17.
Oferta este valabilă doar dacă livrarea este în scopuri necomerciale şi doar persoanelor fizice.

„Astfel sperăm să salvăm mulţi oameni care nu au posibilitatea să facă bucurii celor dragi din cauza timpului disponibil“, spune Kalman Zoltan Ştefan.

El a creat, din vară, împreună cu prietena sa şi fraţii lui, o afacere pe două roţi, Velo Express. Transportă colete oriunde în Cluj cu ajutorul bicicletei. Un astfel de serviciu pare, la noi, ceva exotic, însă în Vest face demult parte din peisajul cotidian.

Mai puteţi citi:

FOTO Afacere pe două roţi: „poşta“ mileniului 3 vine cu bicicleta

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: