Emil Boc „loveşte” din nou: cum a fost surprins la Festivalul Untold

Emil Boc „loveşte” din nou: cum a fost surprins la Festivalul Untold

Emil Boc la Untold cu soţia. FOTO: Q Magazine

Şi familia Boc s-a distrat în cea mai aşteptată seară a Festivalului Untold 2016, cea de sâmbătă. Luat de val, la un moment dat, primarul Emil Boc şi-a luat nevasta pe umeri.

Peste 80.000 de persoane au participat la ziua a treia a Festivalului Untold. Printre cei care s-au distrat s-a numărat şi primarul Emil Boc şi soţia. La un momentat, edilul a luat-o pe Oana Boc pe umeri pentru a putea vedea mai bine spectacolul. Emil Boc nu este la prima situaţie în care este fotografiat în posturi inedite.Fotografia a apărut pe pagina de Facebook a Q Magazine. În urmă cu cîţiva ani el a participat la o bătaie cu perne în centrul Clujului şi  nu s-a ferit să dea cep la un butoi cu bere la Festivalul de toamnă al economiei germane, să învârtirt în ceaun la Festivalul internaţional de gătit în aer liber sau să conducă primele tramvaie noi achiziţionate în Cluj-Napoca.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările