Emil Boc despre plimbarea cu barca în Teleorman a lui Ponta şi Dragnea: „Arată nivelul de înţelegere a problemelor“

Emil Boc despre plimbarea cu barca în Teleorman a lui Ponta şi Dragnea: „Arată nivelul de înţelegere a problemelor“

Emil Boc FOTO: Facebook, Emil Boc

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat miercuri, 23 aprilie, într-o conferinţă de presă, că plimbarea premierului Victor Ponta şi vicepremierului Liviu Dragnea cu barca prin satele inundate din Teleorman a fost "o gafă" a unor "caraghioşi".

La obişnuita sa conferinţă de presă de miercuri, primarul Clujului, Emil Boc, întrebat de jurnalişti cum comentează vizita premierului Victor Ponta şi a vicepremierului Liviu Dragnea la inundaţiile din judeţul Teleorman, a declarat:

"Să ia bărcuţe mai mari ca să se poată plimba premierul, cu vicepremierul şi cu miniştri. E gafa şi săptămâna. Nu se poate. Ce am văzut, chestia cu bărcuţa de ieri (marţi - n.r.), îmi aminteam de când eram la mare cu copiii, când îi urcam în bărcuţă şi îi plimbam pe mal, în apa până la piciorul broaştei. De data asta a fost la nivel guvernamental, când miniştri se urcă într-o bărcuţă, cu apă până la piciorul broaştei şi trag pompierii bărcuţa. Caraghioşi, ce să vă spun? Asta arată nivelul de înţelegere a problemelor României", citat de Mediafax.

Boc a mai declarat că „acest guvern, din nefericire, doar administrează prost ţara în loc să guverneze“ şi  trăieşte „de pe urma reformelor din perioada anterioară“.

Preşedintele Băsescu a comentat vizita premierului Ponta şi a vicepremierului Dragnea, în satul Beiu şi a catalogat plimbarea cu barca drept penibilă. ”Cand te duci la inundatii, stii ca poti sa te uzi pana la chiloti. Mergi pe unde merge omul, nu cu barca trasa de pompieri si jandarmi. Le mai lipsea sa fie căraţi ca împăraţii. A fost penibil ca apariţie”, a spus preşedintele Traian Băsescu la Adevarul Live.

Premierul şi vicepremierul au mers, marţi, 22 aprilie, în localitatea Beiu din judeţul Teleorman.

Mai puteţi citi:

Traian Băsescu despre plimbarea premierului cu barca la inundaţii :” Când te duci la inundaţii trebuie să ştii că te poţi uda până la chiloţi

FOTO VIDEO Doi într-o barcă: Ponta şi Dragnea, în vizită după inundaţii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: