Emil Boc a alergat la un cros de şase kilometri, trecând linia de sosire după 34 de minute: "Am parcurs fără probleme cei şase kilometri. Nu m-am antrenat înainte"

Emil Boc a alergat la un cros de şase kilometri, trecând linia de 
sosire după 34 de minute:

Emil Boc a alergat la Maratonul Internaţional Cluj-Napoca FOTO: Facebook

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a alergat, duminică, la un cros pe o distanţă de şase kilometri, organizat în cadrul Maratonului Internaţional desfăşurat în oraş, şi a trecut linia de sosire după circa 34 de minute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Emil Boc a participat, duminică, la un cros organizat în cadrul Maratonului Internaţional de la Cluj-Napoca, el purtând pantaloni scurţi, tricou şi pantofi de sport şi alergând alături de mai mulţi angajaţi ai Primăriei, relatează Mediafax.

Boc a alergat pe o distanţă de şase kilometri, pornind de la Cluj Arena şi parcurgând mai multe străzi din zona stadionului, şi a trecut linia de sosire înregistrând un timp de 34 de minute şi 30 de secunde.

"Mă bucur să văd tineri şi oameni în vârstă care aleargă, este cea mai ieftină şi eficientă investiţie în sănătate şi o recomand tuturor. A fost cald, dar am parcurs fără probleme cei şase kilometri. Nu m-am antrenat înainte şi am simţit la un moment dat o durere în picioare, dar până la urmă am trecut linia de sosire. Îi încurajez pe toţi să facă sport", a spus Boc.

El a premiat, în cadrul Maratonului Internaţional de la Cluj-Napoca, primul alergător clujean care a trecut linia de sosire la proba de maraton, Mircea Secară, care a obţinut locul al doilea, după kenyanul Bernard Talam.

Alergătorii care au luat startul, duminică, la cea de-a treia ediţie a Maratonului Internaţional Cluj-Napoca au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor de la Boston, iar unii au purtat panglici negre de doliu în piept.

La Maratonul Internaţional de la Cluj-Napoca au participat 2.500 de persoane din 16 ţări.

Emil Boc a alergat şi în toamna lui 2012 la Crosul Companiilor.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: