Elevii care dau lecţii adulţilor. Ghibstock, distracţia caritabilă din curtea şcolii care schimbă destine

Elevii care dau lecţii adulţilor. Ghibstock, distracţia caritabilă din curtea şcolii care schimbă destine

Imagine de la ediţiile trecute  FOTO Ghibstock

Vinerea aceasta, într-o zi de 13, clopoţelul Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu“ din Cluj va anunţa începerea celei de-a şaptea ediţii a festivalului Ghibstock, singurul festival din ţară prganizat în curtea şcolii. De la ora 16.00 până la 22.00, pe scena amenajată în curte vor urca Macanache, Baskka, DJ Shiver, Satellites, tânăra trupă din Sighetul Marmaţiei, Hybrid Symphony şi trupa câştigătoare la Battle Of The Bands 2, Static.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă scena mare nu te-a convis, anul acesta vom avea amenajată o a doua scenă powered by Beard Brothers, unde vor mixa DigitaLove, Just D’Light, Ahe & Frenk, Syl şi Marinaru. Pentru că 13 e cu noroc avem şi alte surprize, precum Bob Rădulescu de la Cenzurat şi Epic Show ca MC, o grădină unde poţi sta chill sau să participi la teatrul experimental a celor de la #Reactor, hamace, demonstraţii de graffiti cum numai la noi vezi sau altele pe care le puteţi descoperi atunci în curtea liceului, spun organizatorii evenimentului într-un comunicat.

Festivalul a debutat în 2010 cu un scop caritabil şi este organizat de liceeni pentru alţi liceeni. Banii care se vor strânge anul acesta la festival, voluntarii clubului de iniţiativa comunitară „IMPACŢIIII” vor organiza o tabără educaţională pentru 20 de copii din medii defavorizate.

Cum arată curtea liceului în timpul festivalului  FOTO Ghibstock

Ghibstock este supranumit sub numele de festivalul din curtea şcolii. Biletele se găsesc la intrare în schimbul unei donaţii de 13 lei.

Mai puteţi citi:

FOTO Lecţii de viaţă de la copii. Ghibstock, „şcoala“ de voluntariat unde elevii devin adulţi

citeste totul despre: