Pregătiri pentru EcoLogica, cel mai important târg dedicat construcţiilor ecologice din Transilvania

Pregătiri
pentru EcoLogica, cel mai important târg dedicat construcţiilor ecologice din
Transilvania

Ediţia din 2012 a Târgului EcoLogica FOTO: http://cluj-ecologica.blogspot.ro

EcoLogica este cel mai important eveniment dedicat energiei regenerabile, construcţiilor ecologice şi eficienţei energetice. Evenimentul se va desfăşura în parcarea hipermarketului Cluj, în perioada 16-19 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cine doreşte să construiască o casă cu adevărat “verde”, eficienţa energetic şi să economisească la încălzire, se poate  informa cu privire la cele mai noi tendinţe din acest domeniu, în perioada 16-19 mai la Târgul EcoLogica din Cluj-Napoca“, anunţă organizatorii.

Printre participanţii de anul acesta se numără firme cu prestigiu în domeniul energiei regenerabile şi construcţiilor ecologice, atât din ţară cât şi de peste hotare.

Aceştia vor expune diverse instalaţii, de la panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de căldură, încălziri în pardoseală, cazane pe lemne şi peleţi, până la case modulare, materiale de construcţii ecologice şi sisteme de eficienţă energetică.

“Una dintre noutăţile celei de-a 3-a ediţii vine din faptul că, pe lângă expozanţii cu echipamente şi utilaje de producere sau înmagazionare a energiei verzi, vor exista şi o serie de expozanţi din domeniul bancar, prezenţi pentru a informa publicul cu privire la metodele de creditare existente pentru acest domeniu” au declarat organizatorii.

Târgul EcoLogica se află la a 3-a ediţie şi este cel mai important eveniment de nişă din Transilvania. Clujenii sunt aşteptaţi în perioada 16-19 mai 2013, în parcarea Cora Cluj-Napoca pentru a lua contact cu tot ce înseamnă mijloacele alternative de încălzire şi construcţie a unei locuinţe.

Eveniment organizat de AD Shop Cluj-Napoca în parteneriat cu un cotidian din Cluj-Napoca şi Cora.

La ediţia din 2012 au participat circa 20 de expozanţi, printre ei numărându-se şi Grupul Scolar pentru protectia mediului Cluj-Napoca. Această şcoală a prezentat proiecte verzi iniţiate de către elevii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările