Echipa de volei masculin a UBB e noua campioană a României

Echipa de volei masculin a UBB e noua campioană a României

Echipa de volei masculin a UBB  FOTO: UBB

Echipa de volei masculin a UBB Cluj a câştigat Campionatul Naţional Universitar de Volei, eveniment desfăşurat zilele trecute la Bacău.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipa de volei masculin a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj a câştigat, pentru al doilea an consecutiv, locul I la Campionatul Naţional Universitar de Volei de la Bacău, se arată într-un comunicat al UBB.

Aceasta a întâlnit în finală echipa Universităţii „Ovidius” din Constanţa. Echipa UBB este compusă din din studenţii Rareş Bălean, Dan Borota, Liviu Râpeanu, Natan Săvan, Claudiu Iov, Cătălin Neag, Paul Şomoi, Alexandru Pintea, Horea Ştefănescu şi Radu Stupar. Antrenor, Cristian Şanta.

Campionatul Naţional Universitar a avut loc între 8 şi 10 iunie, la Bacău. Au participat echipe ale studenţilor din Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău, Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava, Universitatea Politehnica din Bucureşti, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Ovidius din Constanţa, Universitatea Transilvania din Braşov, Universitatea de Vestdin Timişoara şi Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport” din Bucureşti.

Mai puteţi citi: 

Care e cel mai bine clasată universitate din România în topul Metaranking 2017

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: