DVD-ul celui mai popular film românesc din 2012 va fi lansat la Cluj

DVD-ul
celui mai popular film românesc din 2012 va fi lansat la Cluj

Tudor Giurgiu este regizorul filmului Despre oameni şi melci  FOTO: Adevărul

Echipa celui mai popular film românesc din 2012 îi aşteaptă pe clujeni la Casa TIFF, pentru a savura împreună atmosfera de sărbătoare şi a descoperi surprizele de pe noul DVD „Despre oameni şi melci”, care va fi lansat oficial şi la Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tudor Giurgiu (regizor) şi Oana Giurgiu (producător), alături de actorii Dorel Vişan şi Ovidiu Crişan, vor fi prezenţi la Casa TIFF din Cluj-Napoca vineri, 21 decembrie, la ora 17.30, pentru o întâlnire cu toţi cei care au apreciat deja acest film, şi-ar dori să îl vadă sau să îl ofere cadou, anunţă echipa care a produs cel mai popular fil românesc din acest an.

„Despre oameni şi melci” este lansat acum şi pe DVD, după ce în 2012 a fost pe locul I în topul filmelor româneşti, după numărul de spectatori, câştigându-şi locul printre cele mai mari succese de public din ultimul deceniu de cinema. Echipa filmului va prezenta la Casa TIFF materiale bonus de pe noul DVD, inclusiv scene tăiate la montaj, care vor încânta cinefilii şi colecţionarii.

DVD-ul beneficiază şi de un comentariu special înregistrat de Tudor Giurgiu, împreună cu actorul Andi Vasluianu. Cei doi retrăiesc atmosfera de la filmări şi oferă detalii savuroase despre cum această poveste neobişnuită a ajuns pe marele ecran.

Nu lipsesc nici celebrele filmuleţe utilizate în campania de promovare fără precedent a filmului: primul flashmob simfonic din România, realizat la Cluj în prefaţa ediţiei TIFF de anul acesta, cu participarea orchestrei Notes & Ties; aventurile melcului “viral” în Bucureşti si la mare; spotul de promovare ARO; reclama pentru clinica de fertilizare Pro Familia.

Secţiunea de bonusuri este completată de un generos documentar making-of de 30 minute, în care protagoniştii filmărilor - actorii principali, directorul de imagine Vivi Drăgan Vasile, scenaristul Ionuţ Teianu şi întreaga echipă de producţie - oferă detalii deosebite despre atmosfera de pe platourile de filmare şi dezvoltarea întregului proiect, de la primele cuvinte pe hârtie până la ultimul “motor!”.
DVD-ul poate fi achiziţionat deja din lanţurile de librării Cărtureşti, Humanitas şi Librarium, dar şi de la Casa TIFF (str. Universităţii nr. 6), atât în momentul lansării, cât şi ulterior.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările