Dubla dramă trăită de o familie de români din Italia. Autorităţile din oraşul Bergamo au declanşat o anchetă pentru a afla adevărul

Dubla dramă trăită de o familie de români din Italia. Autorităţile din oraşul Bergamo au declanşat o anchetă pentru a afla adevărul

Autorităţile italiene au început o anchetă la Spitalul Romano din Bergamo. FOTO: Corriere della Serra

O familie de români stabilită în urmă cu 20 de ani în Italia, la Bergamo, a intrat în atenţia presei italiene, după ce a fost greu încercată în ultimele săptămâni.

Soţii Mariana şi Petre Şerban au trei copii, iar unul dintre ei, Ionel Şerban,cîn vârstă de 26 de ani, a fost recent condamnat la 2 ani şi 5 luni de închisoare, după ce a făcut un accident în urmă cu doi ani în care doi adolescenţi şi-au pierdut viaţa.
 
Corriere della Serra notează că în timp ce Ionel Şerban aştepta să fie dus la închisoare. mama sa a suferit un infarct şi a intrat în comă. Tragedia a avut loc pe 20 noiembrie, când femeia şi-a rugat soţul să o însoţească la medic fiindcă se simţea rău. Potrivit spuselor bărbatului, femeia a acuzat dureri la braţ şi în zona trunchiului. Medicii de la Spitalul Romano din Bergamo ar fi apostrofat-o şi i-ar fi spus că sunt „nişte simple dureri”, iar în loc să-i facă analize amănunţite au trimis-o acasă şi i-au dat doar nişte calmante.
 
Numai că, în loc ca starea ei să se amelioreze, femeia a început să se simtă tot mai rău şi la nicio oră de când a ieşit pe uşa spitalului a făcut infarct. Medicii de pe ambulanţă au constatat că femeia a intrat în comă şi au dus-o de urgenţă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Chiari din Bergamo. De atunci, Mariana Şerban se află în comă, iar medicii sunt rezvervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Soţul ei ezită să dea în judecată spitalul, însă autorităţile italiene au început o anchetă, iar în următoarele zile ar trebui să fie făcut public şi rezultatul.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: