Drama unui proprietar clujean de restaurant. „Totul e nou, dar e gol pentru că nu găseşte oameni care vor să lucreze“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bob Rădulescu şi prietenul său, Liviu Balint. FOTO: Arhivă personală/Bob Rădulescu
Bob Rădulescu şi prietenul său, Liviu Balint. FOTO: Arhivă personală/Bob Rădulescu

Un antreprenor din Cluj-Napoca a investit o avere într-un restaurant cochet cu bucătărie nouă, terasă superbă, care însă este gol, deoarece nu găseşte oameni care vor sa lucreze. Povestea lui a fost făcută publică de actorul Bob Rădulescu.

Îndrăgitul actor clujean Bob Rădulescu a povestit pe Facebook problema cu care se confruntă un proprietar de restaurant din Cluj-Napoca. 

„Când vrei sa faci bine şi nu ai cu cine...

Prietenul meu drag Liviu Balint, omul care face nişte paste atât de bune încât vin italienii la Cluj să le încerce, iar eu confirm că aşa ceva nu am mancat niciodată, aşadar Liviu s-a mutat cu restaurantul într-o locaţie nou-nouţă din oraş, unde totul e superb de... gol.

Bucătăria proaspăt despachetată şi neatinsă, terasa superbă, restaurantul cochet şi... gol. Pentru că nu găseşte oameni care vor să lucreze. Nu e nevoie de experienţă, ci de voinţă”, a scris Bob. 

Rădulescu a precizat că este nevoie de oameni pentru bucătărie, pentru restaurant, bucătar, ajutor de bucătar, chelner, ospătar sau ajutor.

„Aşadar, dacă ştiţi pe cineva care vrea să fie parte din echipa lui Liviu, daţi-i un semn de viaţă că o să vă placă mult de tot omul ăsta şi povestea lui de viaţă”, a concluzionat Bob Rădulescu. 


 

Vă mai recomandăm: 

Bob Rădulescu, vocea epică a străzii: „Când mă va întreba copilul «Tati, tu ce ai făcut când ăştia au furat ţara?», n-o să-i spun că am dat Like pe Facebook“

Concluzia unui actor care a comparat restaurantele din Cluj cu cele din Braşov: „E ca-n Ali Baba şi cei 40 de proşti. Pardon, hoţi!”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite