Dragoş Damian, CEO Terapia Cluj: „Cei care aveţi 40-50-60 de ani, nu o să apucaţi pensia, o să muriţi înainte!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Damian, CEO Terapia. FOTO: Arhivă personală
Dragoş Damian, CEO Terapia. FOTO: Arhivă personală

Dragoş Damian, CEO al companiei pharma Terapia Cluj, este de părere că reforma pensiilor care vine la pachet cu PNNR va însemna că românii de 40-50-60 de ani vor muri înainte de a ajunge la pensie.

„Cei care aveţi 40-50-60 de ani, nu o să apucaţi pensia, o să muriţi înainte! PNRR, Money for Nothing – vor fi rambursaţi din contribuţia de 25% la pensiile de care n-o să ne bucuram la actuală speranţă de viaţă a romanilor”, scrie, pe Facebook, Damian Dragoş, CEO Terapia. 

„Iată că acum toată lumea ştie cine a scris PNRR şi şi l-a dat cu dedicaţie, aceleaşi grupuri de interese care guvernează România şi care, am mai scris, au transformat-o în ceea ce este astăzi, o sursă inepuizabilă de forţă de muncă pentru UE, de împrumuturi de la investitorii financiari şi un importator al celor mai banale produse. Dar, poate că e mai bine că România să fie guvernată de alţii, pentru că noi am dovedit că nu ştim s-o facem. Lăsaţi cele 30 de miliarde, fiţi cu ochii pe cele câteva zeci de milioane de Euro – cu un mic efort poate câteva sute – care vor fi risipiţi generos pe consultanţă şi studii de management, necesitate, oportunitate, fezabilitate, etc. şi care vor ajunge în buzunarele cui trebuie. Execuţia însă, este cu totul altă poveste”, completează Damian.


Dragoş Damian: „nu văd rostul PNRR-ului , îl consider un exerciţiu de bifare politica al UE”

Damian susţine că PNRR-ul este un exerciţiu de bifare politică al UE şi o gafa de pierdere de şi mai multă suveranitate a României prin componenta de împrumuturi. „Şi nu, nu este vorba despre scenariul sci-fi prin care planificăm să construim în 5-6 ani ce n-am făcut în ultimii 30, adică autostrăzi, căi ferate, conducte de apă, şcoli, spitale, centre medicale de permanenţă, etc. - în lipsă de experţi, tehnologie, utilaje, materiale de construcţii şi mai ales, de muncitori. Este vorba despre reforma sistemului de pensii.”CEO-ul Terapia a făcut un comentariu medical privind reforma sistemului de pensii: „Speranţa de viaţă în România a unui copil născut astăzi (atenţie la nuanţă, astăzi!) este de sub 75 de ani iar speranţă de viaţă activă, sănătoasă, este de sub 65 de ani. Speranţa de viaţă a celor născuţi în urma cu 50-60 de ani, care încă sunt în câmpul muncii, este mult mai redusă. Astfel încât, cu vârsta de pensionare de astăzi, mai mult ca sigur că  “decreţeii” nu vor prinde prea mulţi ani de pensie, iar cei care au peste 40 de ani acum şi contemplează o vârstă de pensionare de 70 de ani, vor păţi la fel. Mulţumiţi sistemului sanitar.”


Damian: „Românii de 40-50-60 de ani vor muri înainte de a ajunge la pensie”

„Aşadar, stimaţi comentatori, contribuţia la pensii, chiar daca sistemul se doreşte a fi reformat, nu sunt bani pentru bătrâneţe - cel puţin nu a românilor de 40-50-60 de ani care vor muri înainte de a ajunge la pensie - ci bani pentru ca Romania să-şi plătească împrumuturile şi deficitele, la care se vor adaugă acum şi împrumuturile din PNRR. Mişcările prin piloni, dispariţia pensionarii anticipate, interzicerea cumulului sau dispariţia pensiilor speciale, chiar daca corectează inechităţi, au doar menirea de a colecta mai mulţi bani.

Şi daca nu ajung banii din pensii, vor creşte impozitele pe proprietăţi, pe venituri, profituri, etc. Urmăriţi cu atenţie, abundă deja ideile privind creşterea impozitului de proprietăţi şi clădiri”, a concluzionat Damian. 

Vă mai recomandăm 

 

Dragoş Damian, CEO Terapia Cluj: „Se încearcă acum asasinarea Ivermectinei”. Ce spune despre claritromicină

 

CEO-ul Terapia: „Am să mor înainte să şofez Cluj – Bucureşti pe autostradă” 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite