„Dr. Constantin Rădulescu“, printre stadioanele care vor organiza meciuri din preliminariile Euro 2012

„Dr. Constantin Rădulescu“, printre stadioanele care vor organiza meciuri din preliminariile Euro 2012

Arena din Gruia va organiza meciuri de calificare la Campionatul European

Stadionul lui CFR Cluj, „Dr. Constantin Rădulescu“, a fost inclus de către Federaţia Română de Fotbal printre organizatoarele meciurilor din preliminariile Campionatului European din 2012

Ştiri pe aceeaşi temă

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri, stadioanele din România ce pot găzdui partide din preliminariile Campionatului European din 2012, acestea fiind "Steaua" din Bucureşti, "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca şi "Dan Păltinişanu" din Timişoara.

UEFA a decis să ridice standardele pe care un stadion trebuie să le îndeplinească, pentru a primi dreptul de organizare a unor asemenea partide. Astfel, în perspectiva preliminariilor Euro 2012, forul fotbalistic european a stabilit ca aceste jocuri să fie găzduite doar de arene ce au o clasificare de minim categoria a 3-a, singura categorie superioară acesteia fiind "Elite".

De asemenea, stadioanele "Ceahlăul" din Piatra Neamţ, sub rezerva efectuării anumitor lucrări la locurile rezervate VIP-urilor, şi "Ion Oblemenco" din Craiova se ridică la standardele categoriei a 3-a, însă numai după evaluarea efectuată de către FRF. Astfel, forul român va solicita UEFA să efectueze o inspecţie pentru ca şi aceste stadioane să poată găzdui partide din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2012.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: